Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лятно затишие в света на спорта, но не и във виртуалната вселена на efbet

17 юни 2022, 18:00 часа •
Реклама

За пръв път от лятото на 2019 година няма футбол от най-високо равнище по европейските терени. Covid-19 промени сериозно програмата в редица спортове през последните години, а фактът че Световното първенство по футбол за пръв път в историята ще е през зимата, остави феновете без особени емоции през лятото. 

Букмейкърът efbet обаче предлага в сайта си отлична алтернатива за тези, които искат да се забавляват с любимите спортове, а именно - секцията “Виртуални“.

Виртуални спортове в efbet 

Идеята на това предложение е да предлага спортни събития, макар и виртуални, 24 часа в денонощието. Виртуалните спортове в efbet, с които всеки потребител на компанията може да се забавлява са: футбол, баскетбол, тенис, конни надбягвания, бейзбол и надбягвания с хрътки. 

През последните месеци efbet добави различни спортове и най-вече футболни първенства, сред които - Бундеслига, Английска лига, ЕП 2020, Азиатска купа и много други. 

Основната разлика в реалните спортни събития и виртуалните е във времетраенето на срещите. Те продължават само по няколко минути, като възможностите за залог на дневна база са хиляди. 

Основните пазари са налични за всяко виртуално спортно събитие - хендикапи, азиатски хендикапи, голове/геймове/сетове, краен победител са само част от предложенията на efbet за различните спортове. 

Разбира се, случващото се на мачовете не е просто "стреляне в тъмното". Всяко първенство си има класиране и статистически показатели, които любителите на този тип игри могат да използват, за да направят информиран избор около пазарите за всяко виртуално събитие. 

Благодарение на виртуалните спортове на efbet, феновете на спорта могат да продължат да се забавляват с любимите си спортове, макар и под различна форма. 

Бонусите са важни 

Кампанията на efbet "Бонусите са важни!" продължава с пълна сила. В момента има над 10 активни предложения в сайта, като редовните им потребители се радват на отлични ежедневни оферти. Разбира се, за всеки нов потребител са налични и високите начални предложения на efbet – начален спорт бонус за любителите на различните спортове и начален казино бонус за тези, които предпочитат разнообразните игри на късмета.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес