Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски в трудно столично дерби: Ще спира "черна" серия от 3 мача без победа срещу софиянци

30 юли 2023, 07:00 часа • 4715 прочитания

Само няколко дни след старта за Левски в европейските клубни турнири "сините" се изправят в столично дерби от българската efbet Лига. Николай Костов ще опита да сложи край на серията от три поредни двубоя срещу тимове от София, в които Левски не успява да спечели (две загуби и едно равенство). А в този сблъсък съперник е Локомотив София.

Левски търси първа победа в столично дерби след 3 разочарования

Коефициентът на efbet за това Левски, който е единственият роден евроучастник, който не отложи мача си от кръга, да спечели важните три точки и да прекратя негативната серия е 1,22. Ставката пък за победа в полза на столичните "железничари" е 17,00, докато пазарът за равенство е оценен на 8,00. Срещата между двата отбора ще се състои на стадион "Георги Аспарухов".

Мачът ще бъде в неделя, 30-и юли, от 21:15 часа. На следващия ден пък ще бъде проведен и последният двубой от този кръг в родната efbet Лига, след като цели три срещи бяха отложени. Във въпросния дуел сили ще премерят Локомотив Пловдив, който все още е без загуба, и Ботев Враца, който е с успех и поражение от началото. Сблъсъкът е от 21:15 часа.

Локомотив Пловдив ще опита да се качи на върха в efbet Лига

Коефициентът на efbet за това "смърфовете" да дадат сериозна заявка за това да се качат на първото място и да грабнат нови три точки е 1,40, докато ставката за победа в полза на гостите от Враца е 10,00. Пазарът за равенство е оценен на 5,25. Двата отбора ще се изправят един срещу друг на стадион "Локомотив" в Пловдив.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес