Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски с много тежка задача: Пълен аутсайдер срещу израелци

10 август 2023, 07:00 часа • 6736 прочитания

Левски преживя разочарование през уикенда в efbet Лига и записа поражение, прекъсвайки серията си от победи във всички турнири. Сега обаче за "сините" предстои далеч по-важен сблъсък. Те гостуват на Апоел Беер Шева в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Реваншът е след седмица на стадион "Георги Аспарухов".

Левски ще опита да продължи с победите в Европа

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за успех в полза на домакините от Израел е 1,72, докато футболистите на Николай Костов са в ролята на аутсайдер и ставката за "синя" победа е 5,20. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,00. Двата отбора се изправят един срещу друг в четвъртък, 10-и август, от 20:30 часа българско време.

Израелците не показаха толкова добра форма срещу Паневежис и спечелиха с общ резултат 2:1 (първият мач - 1:0, а вторият - 1:1). И в европейските мачове на българския отбор до момента не е имало случай, в който да паднат над 2,5 попадения. Левски обаче се е разписвал във всеки един официален мач след старта на сезона.

Могат ли да си спретнат голово шоу Левски и Апоел в Лигата на конференциите?

Коефициентът на efbet за това тази тенденция да продължи и в крайна сметка да има над 2,5 попадения в срещата е 2,10, докато за под 2,5 гола в мача е 1,83. Съответно пък ставката за това и Апоел Беер Шева, и Левски да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,10, докато за няма гол/гол е 1,84.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес