Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Карамели" подслаждат още битката за върха, а "чукове" ще мачкат повалени "дяволи"

23 декември 2023, 07:00 часа • 2912 прочитания

Битката в английската Висша лига става все по-интересна, след като шампионът за последните три сезона Манчестър Сити допусна поредна издънка. "Гражданите" няма да играят в този кръг заради ангажимента в Световното клубно първенство и рискуват да бъдат изпревари и от Тотнъм, излизайки от топ 4. За целта обаче "шпорите" ще трябва да се справят срещу отбор в чудесна форма - Евертън.

Тотнъм може да измести Манчестър Сити от топ 4 при победа

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за победа в полза на лондонския тим и изкачване в топ 4 за сметка на Сити е 1,83, докато ставката за пета поредна победа във Висшата лига в полза на "карамелите" е 3,95. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,20. Срещата между тях ще започне днес (23.12) от 17:00 часа българско време.

Два часа и половина преди това пък ще стартира и друг любопитен дуел, който противопоставя отборите на Уест Хем и Манчестър Юнайтед. Той също ще се състои в Лондон, а при успех за "чуковете" те ще изместят съперника си от седмото място, като "червените дяволи" рискуват да стигнат девета позиция, ако и Брайтън вземе своята среща.

Уест Хем ще опита да задълбочи кризата в Манчестър Юнайтед

Коефициентът на efbet за това футболистите на Ерик тен Хаг да постигнат едва втора победа в последните си пет двубоя в първенството е 2,70, докато ставката за домакински успех на сметката на столичани, с който могат да влязат дори в топ 6, е 2,55. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценено на 3,65.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес