Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изпълнен с надежда: Левски ще опита масово обединение в Европа - започва в Македония

27 юли 2023, 07:00 часа • 4378 прочитания

В българския Левски цари разделение на доста нива от доста месеци насам. Открива се обаче повече от отлична възможност за пълно обединение в клуба, а и сред феновете. Разбира се, става въпрос за потенциално много добро представяне на "сините" в европейските клубни турнири, с което да бъдат достигнати групите на Лигата на конференциите и да се постигне спокойствие и радост.

Левски започва в Лигата на конференциите - гостува на Шкупи

Пътят на отбора започва с гостуване в Северна Македония. Коефициентът на efbet за това Николай Костов и компания да спечелят визитата си и да грабнат аванс преди реванша в София е 2,30, докато ставката за домакински успех е 3,35. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,45. Те се изправят един срещу друг в четвъртък, 27-и юли, от 22:00 часа.

Шкупи е все още непобеден през този сезон, като започна от първия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Там на практика си осигури минаване в следващия кръг след разгром с 5:0 над Хегелман от Литва. Протоколният реванш в Република Северна Македония пък приключи без голове при 0:0. Левски инкасира попадения и в двата си мача от старта на сезона, като в efbet Лига първо загуби от ЦСКА 1948 (1:2), а след това сломи Ботев Пловдив (3:1).

Ще си спретнат ли Левски и Шкупи голово шоу в Европа?

Коефициентът на efbet за това двата тима да продължат с тенденцията за резултатност и в двубоя да има над 3,5 попадения е 4,50, докато за под 2,5 гола в мача е 1,68. Съответно пък пазарът за това и Шкупи, и Левски да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,05, докато за няма гол/гол е 1,86.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес