Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изненадващият безгрешен тим в efbet Лига: Неочакван шанс еднолично да се откъсне от всички

29 юли 2023, 07:00 часа • 4302 прочитания

След първите два кръга в българската efbet Лига само два отбора са безгрешни - ЦСКА 1948 и Берое. И докато за бронзовия медалист от миналия сезон, както и финалист за Купата на България, това не е дотам изненадващо, то тимът от Стара Загора до последно не знаеше дали няма да изпадне от елита през миналата кампания. А сега има шанс еднолично да остане непобеден и да се качи на върха с разлика пред останалите.

Берое ще опита да се качи еднолично на върха в efbet Лига

Коефициентът на efbet това да се случи и съответно заралии да победят Хебър като гост в Пазарджик е 2,95, докато ставката за успех на сметката на домакините е 2,60. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,35. Срещата между тях е в събота, 29-и юли, от 19:00 часа

В този кръг три от отборите, които се борят в европейските клубни турнири, отложиха своите срещи от местния шампионат. Сред тях е и ЦСКА 1948, като така столичани няма да имат шанс да изравнят Берое на върха. В същия ден обаче ще се състои друга любопитна среща, след като и Пирин Благоевград, и Ботев Пловдив ще търстя първа победа за сезона.

Пирин и Ботев Пловдив търсят първа победа в efbet Лига

Коефициентът на efbet за това "орлетата" да блеснат на собствения си стадион и да сломят пловдивчани е 2,85, докато ставката за триумф за Ботев Пловдив като гост е 2,75. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,30. Мачът между тях е отново в събота, 29-и юли, но от 21:15 часа.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес