Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Групата на смъртта" в Шампионска лига: Два супермача - ПСЖ се впуска във вихрушката

19 септември 2023, 07:00 часа • 895 прочитания

Френският шампион ПСЖ се раздели с две от суперзвездите си през това лято - Лионел Меси и Неймар. Според мнозина обаче това ще внесе баланс при парижани и отборът ще заиграе по-стабилно, най-вече що се касае представянето в отбрана. Тимът започва участието си в Шампионска лига, като попадна в най-непредвидимата и трудна група в компанията на Борусия Дортмунд, Нюкасъл и Милан.

ПСЖ започва в "групата на смъртта" срещу Борусия Дортмунд

Германците са поне на хартия с най-малки шансове за успех, като ПСЖ стартира именно срещу тях. Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за победа на сметката на французите е 1,76, докато ставката за победа за Борусия Дортмунд е 4,60. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,20. Дуелът е на "Парк де Пренс" и ще се състои във вторник (19 септември) от 22:00 часа българско време.

В по-ранен дуел ще се състои първият мач от тази група. В него един срещу друг със сякаш напълно равностойни шансове се изправят Милан и Нюкасъл. Това ще е първи дуел в историята между тези клубове, след като "свраките" се завръщат в най-престижния европейски клубен турнир след 20 години отсъствие. Мачът започва в 19:45 часа българско време и ще се състои на "Сан Сиро".

Нюкасъл се завръща в Шампионска лига с мач срещу Милан

Коефициентът на efbet за победа в полза на Милан, с която отборът да се съвземе след погрома с 1:5 в градското дерби срещу Интер, е 2,50. Ставката пък за нова много неприятна загуба за "росонерите" и съответно успешно завръщане с победа за Нюкасъл е 2,85. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,70.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес