Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Финалът в Шампионска лига става ясен: Сити и Реал в ожесточен реванш за последното място

17 май 2023, 07:00 часа • 5993 прочитания

Манчестър Сити и Реал Мадрид оправдаха очакванията за зрелищен полуфинал и в първия си мач предложиха класен футбол, макар и да не се победиха - 1:1. Предстои реванша, а след него ще стане окончателно ясно и кой е вторият отбор, който ще се класира за финала в Шампионска лига. Този път сблъсъкът е в Манчестър, а "гражданите" отново са фаворити.

Кой е вторият финалист в Шампионска лига? Ман Сити и Реал в сблъсък на гиганти

Коефициентът на efbet за това Пеп Гуардиола и компания да запишат победа у дома, която ще им отвори пътя към така мечтания трофей в надпреварата, е 1,63. Ставката пък за успех в полза на "кралския клуб" и пореден финал в Шампионска лига за 14-кратния носител на трофея е 5,40. Съответно пазарът за ново равенство между двата отбора е оценен на 4,50.

Битката между тях започва в сряда, 17-и май, от 22:00 часа българско време на "Етихад Стейдиъм". Както е известно, ако се стигне до ново реми между тях, ще последват продълженията, а след тях и евентуално дузпи (при ново равенство). Головете на чужд терен пък вече не са фактор. Въпреки че натрупаха доста сблъсъци в елиминациите на Шампионска лига в последните години, двата отбора все още никога не са играли продължения и/или дузпи един срещу друг.

Ще си спретнат ли Манчестър Сити и Реал Мадрид драма с дузпи в Шампионска лига?

Коефициентът на efbet обаче точно в този случай да се стигне до продължения и след тях Реал Мадрид да се понесе към нов трофей е 25,00, докато за успех в полза на Манчестър Сити след продължения е 10,00. Съответно пък ставката за това "кралския клуб" да се класира след дузпи е 19,00, като напълно идентична е и ставката за "гражданите" да играят финал след дузпи - 19,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес