Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Дяволите" показаха рога, сега готвят ад: Дуелът с марка "Шампионска лига" продължава

23 февруари 2023, 07:45 часа • 1067 прочитания

Още когато бе изтеглен жребият за елиминациите както в Шампионска лига, така и в Лига Европа - мнозина се обединиха около мнението, че има един сблъсък във втория по сила европейски клубен турнир, който далеч не е за там. А именно Манчестър Юнайтед срещу Барселона. Двата европейски колоса доказаха това и в първия мач помежду си, завършил със зрелищното 2:2.

Юнайтед и Барселона в нов вълнуващ дуел... но в Лига Европа

Коефициентът на efbet за това "червените дяволи" да успеят да победят в редовното време и така да се класират за 1/8-финалната фаза е 2,45, докато ставката за успех в полза на момчетата на Шави е 3,05. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,55. Двата отбора се изправят един срещу друг на "Олд Трафорд" в четвъртък, 23-ти февруари, от 22:00 часа българско време.

Преди седмица каталунците поведоха, допуснаха пълен обрат, но в крайна сметка стигнаха до ремито. Такова вълнуващо голово зрелище не бе срещано между тях напоследък. Последният им официален сблъсък дойде в Шампионска лига през сезон 2018/19. Тогава на практика интрига нямаше, тъй като каталунците спечелиха първата среща с 1:0, а втората с 3:0, като Юнайтед така и не се разписа.

Ще си спретнат ли Юнайтед и Барселона ново голово шоу?

Коефициентът на efbet за това сегашният мач да прилича повече на този отпреди седмица и отново да има над 3,5 попадения е 3,15, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,00. Съответно ставката за това и Манчестър Юнайтед, и Барселона да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,71, докато за няма гол/гол е 2,25.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес