Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Българският палач изумява Европа: На крачка е от големия финал - пред него италиански гранд

11 май 2023, 08:15 часа • 1469 прочитания

Швейцарският гранд Базел е причината България да остане със само един представител след есента миналата година в европейските клубни турнири. Тимът отстрани българския ЦСКА-София в пряк дуел за влизане в групите на Лигата на конференциите. Тогава Базел бе в криза, но няколко месеца по-късно - отборът ще играе полуфинал във втория сезон на Лигата на конференциите.

Базел продължава да мечтае и да изумява в Европа - среща Фиорентина

Коефициентът на efbet за това приказката за швейцарския гранд да продължи и да бъде грабнат безценен аванс като гост след първия двубой с Фиорентина е 8,00, докато ставката за успех на сметката на "виолетовите" е 1,42. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 5,20. Те се изправят един срещу друг в четвъртък, 11-и май, от 22:00 часа българско време в Италия.

С напълно идентичен начален час е и другият полуфинал от надпреварата. Той противопоставя английския Уест Хям и нидерландския АЗ Алкмаар. "Чуковете" се справиха с АЕК Ларнака и Гент в елиминациите, за да стигнат дотук, докато АЗ Алкмаар преодоля Лацио и Андерлехт. Никога преди Уест Хям и АЗ Алкмаар не се бяха срещали и това ще е първи техен дуел в историята.

Може ли Уест Хям да спечели Лигата на конференциите?

Коефициентът на efbet за това историческата първа среща между двата клуба да бъде спечелена от "чуковете" от Англия е 1,62, докато ставката за успех на сметка на нидерландския тим е 6,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 5,20. Сблъсъкът ще се състои в дома на Уест Хям - в столицата Лондон.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес