Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Без Салах и още куп звезди: Ливърпул ще опита да увеличи преднината си във Висшата лига

21 януари 2024, 08:00 часа • 5411 прочитания

Английският гранд Ливърпул гостува днес на тима на Борнемут в мач от 21-ия кръг на Висшата лига. Мърсисайдци се нуждаят от нов успех, за да увеличат преднината си на върха в класирането. Срещата е едно от водещите събития за спортни залози в неделя.

Ливърпул няма право на грешка срещу Борнемут

След 20 кръга отборът на Ливърпул има само една загуба. Активът на "червените" е 45 пункта, което обаче е със само две точки повече от действащия шампион Манчестър Сити. Юрген Клоп няма право на грешки в битката за титлата, но кадровите проблеми на германеца също не са малко.

Ливърпул

9 играчи са извън сметките на Юрген Клоп

Голямата звезда Мохамед Салах е ангажиран с Египет, а същото важи и за Уатару Ендо, който е отбора на Япония. Александър-Арнолд, Робъртсън, Собослай, Матип, Байчетич, Цимикас и Доук пък остават в лазарета. Букмейкърът efbet дава 1.72 коефициент за победа на Ливърпул срещу Борнемут.

Ливърпул победи Борнемут на два пъти през този сезон - веднъж през август за първенството и веднъж през ноември за Купата на Лигата. И в двата мача обаче "червените" инкасираха по едно попадение. За победа на Ливърпул и над 2,5 гола в мача efbet дава 2.10 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес