Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Барселона е на 1 победа от титлата, печели я ДНЕС? И то в емблематично градско дерби

14 май 2023, 08:20 часа • 3948 прочитания

Ясна е развръзката в испанската Ла Лига и това кой ще наследи Реал Мадрид на трона. След три поредни години, в които Барселона наблюдаваше столичните грандове да печелят титлата, сега каталунците ще се завърнат на трона. А това може да стане и на теория факт още в този кръг. Още преди старта на кръга Барселона бе с 13 точки преднина пред втория Атлетико Мадрид и каталунците знаеха, че ако спечелят срещата си - и на хартия няма как да бъдат стигнати на върха.

Барселона официално печели титлата в испанската Ла Лига при победа над Еспаньол

На всичкото отгоре това е и мач срещу градски съперник и дразнител. Коефициентът на efbet за това Барселона да завърши всичко със стил още в този кръг, като победи Еспаньол, е 1,72. Ставката пък за успех в полза на домакините в този сблъсък е 5,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,20.

Срещата между Еспаньол и Барселона ще се състои в неделя, 14-и май, от 22:00 часа българско време. Малко под пет часа преди това пък ще започне и мачът на втория в подреждането - Атлетико Мадрид. "Дюшекчиите" със сигурност биха искали да завършат пред градския съперник Реал Мадрид, който вече се е концентрирал предимно към Шампионска лига и участието си там.

Ще пребори ли Атлетико Мадрид големия враг Реал за второто място в Ла Лига?

Коефициентът на efbet за това Диего Симеоне и компания да спечелят гостуването си на Елче е 1,40, докато ставката за успех на домакините е 8,60. Съответно пазарът за това Атлетико Мадрид и Елче да не се победят и да приключат при равен резултат е 5,40.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес