Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Байерн напът да го закъса още повече в Бундеслигата: Съдбоносно коварно изпитание

12 януари 2024, 07:25 часа • 2458 прочитания

Хегемонът в германската Бундеслига Байерн Мюнхен е в непривична позиция. Шампионите са в роля, в която вече доста голяма част от сезона не могат да се качат на върха в местното първенство. Това се дължи на изключителното представяне на Байер Леверкузен, който все още няма поражение, но и на някои провали за баварците, като разгромното поражение с 1:5 от Айнтрахт Франкфут (в началото на декември).

Байерн рискува да изостане в борбата за титлата в Бундеслигата

Към момента Байерн изостава с четири точки от лидера, но е с мач по-малко и трябва да го спечели, за да притисне "аспирините". Този двубой е срещу Хофенхайн, а коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за победа за баварците е 1,16. Съответно ставката за триумф на сметката на Хофенхайн като гост на "Алианц Арена" е 14,00. Пазарът за равенство е оценен на 8,80. Двата отбора се изправят един срещу друг в петък (12.01) от 21:30 часа българско време.

Въпреки че е в ролята на огромен аутсайдер, Хофенхайм определено е коварен опонент. Тимът има една победа в последните пет шампионатни мача, но все па кзаема седмата позиция с равен брой точки с шестия Айнтрахт - по 24. Освен това Хофенхайм успява да спре Байерн в два от последните три мача между тях. И двете срещи приключват с гол/гол, но при 1:1.

Ще си спретнат ли голово шоу Байерн Мюнхен и Хофенхайм в отложения мач?

Коефициентът на efbet и в този дуел между тях и двата отбора да си отбележат по поне едно попадение е 1,63, докато за няма гол/гол е 2,20. Съответно ставката за това в срещата да има над 2,5 попадения е 1,20, а за под 2,5 гола в сблъсъка - 4,50.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес