Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Арсенал в коварно лондонско дерби - в близост ще летят пера от безмилостен сблъсък

28 декември 2023, 07:15 часа • 6671 прочитания

Арсенал записа само една победа в последните си три двубоя от английската Висша лига и постави под въпрос факта дали ще завърши на първото място календарната 2023-та година. "Артилеристите" имат пред себе си нов сблъсък, който се очертава доста труден. Те посрещат на "Емиратс Стейдиъм" друг лондонски отбор в лицето на Уест Хем.

Арсенал ще брани върха във Висшата лига в лондонско дерби

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това "чуковете" да запишат трета поредна шампионатна победа след успеха и над Манчестър Юнайтед е 8,20, докато ставката за триумф на сметката на Микел Артета и компания е 1,36. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 5,40. Те се изправят един срещу друг днес (28.12) от 22:15 часа българско време.

По-малко от един час преди това (от 21:30 часа българско време) ще започне и друг интригуващ дуел. В близост до столицата друг лондонски тим ще има визита - на Брайтън. Тотнъм ще търси четвърта поредна победа, с която да се затвърди в топ 4 за календарната година. От другата страна обаче "чайките" се впускат за триумф, с който осезаемо ще доближат топ 6 и дори могат да влязат там, при сериозна доза късмет.

Тотнъм ще затвърждава мястото си в топ 4 в труден дуел с Брайтън

Коефициентът на efbet за това Брайтън да запише едва втора победа във Висшата лига за последните шест мача е 2,40. Изненадващо или не, но "шпорите" поне на хартия имат малко по-малки шансове за успех - 2,75. Съответно пазарът за равенство между двата отбора пък е оценен на 3,85.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес