Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Коронавирусът затвори курорта „Албена“ и „Двореца“ в Балчик

15 март 2020, 15:56 часа
Реклама

Курортният комплекс „Албена“ е затворен и в него не се допускат външни лица, а служителите са преминали на дистанционна форма на работа от домовете си. Това съобщиха за Actualno.com от пресслужбата на туристическата компания и уточниха, че тази ситуация ще продължи до следващо разпореждане на Министерството на здравеопазването.

„Албена“ спазва стриктно заповедта на министъра на здравеопазването, казват още от дружеството. Затворени са всички хотели веднага след излизане на заповедта.

Затворен за посетители е и Архитектурно-парковият комплекс „Двореца“ в Балчик след въведеното извънредно положение в страната и последвалата заповед на здравния министър, съобщи неговият директор Жени Михайлова. В залата на бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария е подготвена изложба, но експонатите ще могат да се видят виртуално в понеделник в сайта на комплекса, каза още Михайлова. Тя уточни, че част от служителите на „Двореца“ ще работят дистанционно, а други ще присъстват физически на работните си места.

"НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 15 март"

 

Йорданка Калчева
Йорданка Калчева Отговорен редактор
Новините днес