Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо мъжете имат любовници?

22 юли 2024, 21:08 часа

Всеки мъж поне веднъж в живота си е мислил да има любовница. За някои мислите си остават мисли, докато други преминават от думи към дела. Но какво мотивира такива „активни“ женени мъже?

Седем неприятности - един отговор

Един мъж си хваща любовница по няколко причини. На първо място е желанието да разнообрази интимния си живот. Много господа признават, че с годините любовта със съпругата им става все по-безинтересна. В преследване на нови усещания съпрузите решават да изневерят. Съпругите косвено водят до това. Те непрекъснато се заяждат с мъжете си, упрекват ги за нещо и от време на време изразяват недоволство. Е, кой ще е готов да търпи това 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата?

Друга причина е реакцията. Ако съпругата има любовник, тогава защо съпругът също да няма любовница? Едва ли има много „мъже“ в света, които няма да отмъстят на половинката си за предателство с една и съща монета.

5 признака за перфектна любовница в очите на мъжа

Ще дърпа - няма да дърпа

Всъщност да имаш любовница е сериозно изпитание, което не всички мъже преминават с достойнство. Първо, трябва да разберете, че любовницата, както всеки друг представител на нежния пол, ще изисква внимание, както и определени финансови инвестиции. Не трябва да смятате любовницата си за безплатна проститутка, готова да направи всичко навсякъде и по всяко време. Любовниците трябва да бъдат изненадани. И не само с романтични послания и букети цветя, които куриерът ще достави рано сутринта. Ще трябва да се постараете и в леглото.

Ако съпругата, през годините на брака, е в състояние да приеме философски „неуспеха“, тогава „заместничката“ ѝ най-вероятно не е такава. По правило, женените мъже рядко се срещат с любовниците си и затова такива срещи трябва да са идеални.

Типология на любовниците

Тъй като проблемът с отношенията с любовниците е стар колкото света, психолозите са идентифицирали няколко вида любовници.

Срамежливите жени не изискват нищо, не очакват нищо, знаят как да се задоволяват с малко и винаги ще намерят време за среща. Ролята на любовница най-вероятно не им подхожда, но такива дами никога няма да посмеят да предприемат решителни действия и дори да споменат да отидат в службата по вписванията.

5 признака на идеалната любовница през очите на мъжа

За една делова жена мъжът е консуматив. Те не се смятат за любовници и винаги бързат някъде и затова не „мъжът“ решава кога и къде да се пенсионира.

Господарката-домакиня готви вкусно, готова е на много в интимен план, умее да прави ръб на панталоните и куп други неща. Но е невъзможно да се изгради връзка с нея без задължения. Скоро тя ще се умори от ролята на обикновена любовница.

„Лошите момичета“ имат лош характер. Трябва да помислите добре, преди да се свържете с тях. Определено не е възможно да се разделим с тях в добри отношения. Всички ще знаят за връзката и преди всичко законната съпруга.

Любовниците преценяват мъжете по дебелината на портфейла им. Те търсят онези, които ще им осигурят комфортно съществуване, така че само богатите татковци трябва да ги държат под око. Момчетата със среден доход изобщо не трябва да гледат в тяхната посока.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес