Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вече не е актуално: 5 дънкови поли, които ще излязат от мода през 2025 г

18 октомври 2024, 08:45 часа

Светът на модата не стои неподвижен и дори най-обичаните неща могат да загубят своята актуалност. През 2025 г. някои модели дънкови поли може да са антитренд. Стилистите са уверени, че жените трябва да преразгледат гардероба си и да обърнат внимание на някои нови алтернативи.

Дънковите поли, които ще излязат от мода през 2025 г., с какво да ги заменим

1. Поли с ниска талия

Още: От мини до макси: Какво можете да се каже за една жена по дължината на полата й?

Преди няколко сезона полите с ниска талия се завърнаха от 2000-та, но за съжаление не оправдаха очакванията. През 2025 г. такива модели ще бъдат в дъното на модния списък.

С какво да замените:

Носете поли с висока талия. Те визуално удължават краката и подчертават талията, създавайки женствен силует, който никога няма да излезе от мода.

Още: Носенето на поли се смятало за мъжествено в Древна Гърция

2. Поли с разкъсани ръбове и драскотини

Скъсаните ръбове и надрасквания бяха популярни, но сега губят своята привлекателност. Сложните детайли често изглеждат прекалено небрежни.

С какво да замените:

Изберете дънкови поли със семпла кройка. Минимализмът винаги е на мода и такива модели могат лесно да се комбинират с различни елементи на гардероба, което ви позволява да създавате стилни и лаконични визии.

Още: Изглеждате безвкусно: 4 поли, които ще развалят всяка визия

3. Карго поли

Карго полите, някога известни със своята практичност, започват да изпадат от модната класация. Обемните джобове могат да нарушат пропорциите и да добавят допълнителен обем. Подобни елементи няма да бъдат модерни идната година.

С какво да замените:

Изберете поли с минималистичен дизайн и кокетни джобове. Оптималният брой джобове е два или четири, което ще ви позволи да поддържате стил и елегантност.

4. Макси поли

Макси полите от плътен деним изглеждат обемисти и не винаги са удобни за носене. Тяхната тежест може да направи външния вид по-малко практичен.

С какво да замените:

Обърнете внимание на миди поли с А-силует, изработени от различни смесени материали - от деним до кожа. Те могат лесно да се комбинират с други неща и ви позволяват да създавате интересни и модерни визии. За любителите на дългите поли са подходящи моделите с малка цепка отзад.

5. Поли с копчета

Дънковите поли с централни копчета, които се радваха на бум през 2010 г., ще останат в миналото.

С какво да замените:

Опитайте поли с цип или странично затваряне. Тези модели изглеждат по-семпли и модерни, като хармонично се вписват както в ежедневна, така и във вечерна визия.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес