Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В кои дни се раждат неудачници, които в живота срещат само проблеми?

06 юни 2024, 12:43 часа
Реклама

Човек, роден на правилната дата, ще достигне всякакви висоти в живота без никакви проблеми. Той лесно ще получи образование, ще изгради кариера или успешен бизнес и няма да си откаже нищо. Но ако нямате късмет с датата на раждане, тогава всичко ще се случи точно обратното.

На кои дати се раждат неудачниците?

1. Нещастна дата на раждане 3

Жените и мъжете, чиято дата на раждане е 3-то число на всеки месец, са предразположени към провал от детството. Те имат силна отрицателна енергия, така че от ранна детска възраст в живота се случват проблеми и нещастия.

2. Нещастна дата на раждане 6

По природа те са свикнали да поставят себе си на първо място. Такива хора са неспособни да се грижат за никого, освен за себе си. Поради това им е трудно да общуват с другите.

Освен това човек, роден на 6-ти, е надарен с прекомерна емоционалност от детството си. Заради неспособността си да мисли рационално, той ще се кара с други хора и често се забърква в неприятности.

Какво казва последната цифра от датата на раждане за вашия характер?

3. Нещастна дата на раждане 9

Човек, роден на 9-то число от всеки месец, ще бъде особено нещастен. Освен това е надарен с голяма емоционалност от раждането си и затова постоянно влиза в конфликти. Той ще бъде преследван от провал във всичко. Нито една задача не може да бъде изпълнена без проблеми.

На 9-и се раждат конфликтни хора без развита интуиция. Затова рискуват да попаднат в неприятни ситуации, в които да бъдат изкарани изкупителна жертва.

4. Нещастливи рождени дати 29, 30, 31

Ако човек е роден на 29-ти, 30-ти или 31-ви ден от всеки месец, тогава ще му бъде доста трудно да постигне успех. Това се доказва не толкова от нумерологията или астрологията, колкото от статистиката.

В списъка на Forbes почти няма бизнесмен, звезда или спортист, роден на 29, 30 или 31.

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

5. На 13-ти или когато сборът на числата стане 13

Смята се, че човек се е родил неудачник, ако това се е случило на две дати: или 13-ти, или ако при събиране на деня и месеца на раждане се получи числото 13.

6. Когато датата, месецът и годината на раждане формират „числото на звяра“

Човек, роден в ден, месец и година, които, събрани заедно, образуват 666, ще срещне лош късмет.

Въпреки това, ако сте родени на една от горните дати, тогава не трябва да се отказвате от себе си. Всеки човек има възможност да постигне успех в живота, просто трябва да положи повече усилия.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес