Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В какви съпрузи се превръщат различните знаци на зодиака

13 март 2021, 12:00 часа

Връзките са прекрасни, но бракът е дълготраен и сериозен. Ето как правилно да изберете съпруг.

Овен: добър любовник и закрилник

Овенът е любящ съпруг, съпричастен любовник и отличен баща. Обича да преувеличава успехите си, да управлява жена, да взема решения за двама. Не спорете с него.

Телец: икономичен и верен съпруг

Телецът се справя добре в брака. Той е спокоен, но не понася критики, неразбирателство и продължителни кавги. Мисли се за собственик на жена си, но компенсира това с любов, грижа, внимание.

Близнаци: Дон Жуан

Енергичният и свободолюбив Близнаци очарова от пръв поглед, лесно осъществява контакт, пленява. Настойчив, веднага говори за любов и прибързано предлага.

Рак: мистериозен съпруг

Чувствителен към красотата, но твърде срамежлив, за да го признае. Суетен мъж, който е агресивен и егоистичен в проявите си. Той не е създаден за брак, защото не се стреми да обича някого толкова, колкото обича себе си.

Лъв: щедър и страстен съпруг

Лъвът има слабост към красивите жени и влюбването бързо става сериозно. Той е лидер на семейството, който е безкрайно лоялен към този, когото обича.

Дева: практичен и надежден партньор

Дева не бърза да се жени. Само след като премине всички тестове с любимата си, той ще бъде готов да сподели целия си живот с нея. Бракът изисква дисциплина и ред от съпругата, децата и домашните любимци.

Везни: любящ съпруг и добър баща

Везни е идеалният кандидат за брак. За съпругата си той ще е най-добрия съпруг, който ще я осигури, ще създаде и поддържа атмосфера на хармония в семейството.

Скорпион: страстен и чувствен партньор

Той е много страстен и влюбен мъж, но никога няма да позволи на мимолетно привличане да развали брака и след като се ожени, дори няма да мисли за развод. Той изпитва невероятен сексуален глад.

Стрелец: влюбен авантюрист

Търсач на приключения и удоволствия, той избира ярка и необичайна жена. Жени се, когато разбира, че съпругата може да бъде идеален любовник и приятел.

Козирог: честен и надежден съпруг

Той е лесен за комуникация, честен и верен. Стреми се към дом, съпруга, комфорт, уют и стабилност.

Водолей: свободолюбив и всеотдаен съпруг

Ако се е влюбил, той ще бъде верен на една жена до края. Той ще обича жена си, ще й се довери, че никога няма да го накара да се промени.

Риби: чувствен и романтичен партньор

Бракът с мъж Риби  може да бъде както рай, така и ад. Душата го боли, когато не намира хармония. Нуждае се от чувствена жена.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес