Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Триумфален край на есента за Стрелец

08 септември 2022, 23:00 часа

Септември

Септември за Стрелците е месец на потапяне в темата за подкрепа на съмишленици и месец на завръщане на приятели. Ретроградният Меркурий от 10 септември до 2 октомври ще се развива в сектора, отговарящ за приятелите и партньорството с група хора. Тоест, става дума за работа в екип. Възможно е да има забавяния и паузи в процеса. Така че не е препоръчително да започвате нови начинания с приятели.

Първата половина на месеца може да бъде продуктивна във връзка с други аспекти, които прави планетата-покровител на Стрелец. Хороскопът съветва да доведете всички лични дела до резултат. Това е период на експанзия, активен подход. Всичко ще се развие много добре и положително.

От 9-ти Меркурий ще стане неблагоприятен за нововъведения, но много добър за усърдна работа, за връщане към същите неща, към това, което сте отлагали, но отдавна сте планирали да направите. Например, напишете книга, поговорете с някой познат, посетете стар приятел, наставник, колега от работата. Връщането към предишните места, към бившата територия е доста добра идея. И е по-добре да направите това в началото на есента, защото тогава ще започне период на спокойствие.

4 начина да впечатлите един мъж Стрелец

Октомври

Новолунието на 25 октомври и затъмнението в този ден ще бъде в Стрелец в сектора на 12 дом. Тоест в областта, свързана с подсъзнанието, с повишен страх, с неудовлетвореност, със скрити и неочевидни аспекти на живота. А за Стрелците, които може би не са сигурни в някаква сила, този път е напрегнат.

Но ако сте ярък представител на зодия Стрелец и сте позитивен, хората се зареждат с енергия от вас, ориентиран сте към резултата и сте лидер по природа, тогава е моментът, в който трябва да спрете, да помислите и тогава върнете се към това, което сте започнали, не изпреварвайте другите, не се стремете да направите нещо сами, а слушайте какво казват другите.

10 ИСТИНИ за зодия Стрелец

Ноември

Ретроградният Марс започва своето движение от Стрелец в сектора на партньорството на 30 октомври. За личния живот е период на конфликт. Тази тенденция ще продължи през целия месец.

Лунното затъмнение на 8-и ще включи сектора на работа за тази зодия, така че смяната на работа не е най-доброто решение, въпреки че външният фон може да ги насърчи към това. Все пак, най-добре е да запазите позицията си.

От 13-ти до 29-ти Слънцето ще създаде хармоничен аспект с Юпитер. И тук Стрелецът има зелена светлина на всички фронтове.

Можете да се занимавате с промоционални дейности, да се реализирате като експерт и като ментор, като партньор. Това са като цяло прекрасни периоди на лекторска дейност, прекрасен период за образование, за пътуване, за да се установите, да се издигнете в йерархията на друго ниво, тоест да получите одобрение от по-висши лица.

Затова в края на есента представителите на тази зодия трябва смело да заявят себе си. Последните две седмици на есента ще бъдат по-успешни от целия сезон. Така че се подгответе предварително, наемете ресурси, подхождайте смислено към работата.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес