Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези зодии ще срещнат любовта на живота си този юли

25 юни 2024, 06:00 часа

От 1 до 6 юли на небето ще се формира един от най-романтичните транзити за годината – секстил между Венера в Рак и Марс в Телец, който традиционно носи изравняване на отношенията и флирт сред двойките.

Реклама

За мнозина това може да се превърне във съдбоносен период, тъй като на 6 юли ще има нежно новолуние в Рак, което ще символизира емоционалния комфорт и желанието буквално да се потопите в една връзка.

Вижте още: Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 24 - 30 юни 2024

Ето 5-те зодиакални знака, които ще засегне най-много.

Рак

Новолунието е във вашия знак, което означава, че можете да срещнете нова любов и най-вероятно човекът да е от чужбина или свързан с обучение.

Например, той може да се окаже учител, адвокат или да дойде при вас на стаж, или може би ще направите съвместен проект. Този месец подобни срещи имат възможност да продължат сериозно.

Козирог

Новолунието на 6 юли и транзитът на Венера се случват във вашия любовен сектор, така че много лесно можете да срещнете някой специален.

Интересно е, че във вашия случай инициативата може да дойде от този човек, тоест да ви покани на среща чрез кореспонденция или да се срещнете по някакви правни въпроси. За тези Козирози, които имат сериозна връзка, юли може да донесе задълбочаване на връзката. Свързано е точно с емоционалното ви състояние, сякаш искате дълбочина в диалозите и разговорите.

Телец

Вашият управител Венера ще бъде във вашия сектор за запознанства, но Марс ще бъде във вашия знак – така че е вероятно да имате пламенен обожател.

Но ако сте мъж, тогава може да имате по-голяма нужда от действие и ще искате да проявите повече инициатива. Ако сте готови да се потопите в нежност, тогава юли буквално е създаден за това. Най-вероятно ще намерите човек, който ще ви заинтригува именно защото ще изживеете незабравими емоции с него.

Вижте още: Зодиите, които Вселената ще зарадва с голям подарък в края на юни 2024

Лъв

Венера ще се движи през вашия сектор на тайните, където е Новолунието на 6 юли – възможно е в живота ви да се появи нов обожател, но връзката засега ще бъде тайна или развитието й ще стане в онлайн разговори.

Най-вероятно нещо ще се промени до 13 юли. В този ден Венера в Лъв срещу Плутон във Водолей може да доведе до много интензивна среща.

Овен

Венера започва своя транзит през вашия любовен сектор на 13 юли, така че се пригответе да срещнете човек, който ще събуди всички възможни чувства във вас.

Интересното е, че на 14 юли Луната ще следва възела на миналото във Везни, може да срещнете човек, който ви напомня за някой от миналото, или страстта към някой от бившите ви ще се разпали отново.

За Овните, които не смятат да мислят за минали партньори, поради съвпада на Марс и Уран от 15 до 16 юли има шанс за среща, която ще преобърне света ви.

Може да смятате това за случайно или приятелско запознанство, но може да доведе до необичайни последици.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес