Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези предмети гонят късмета и щастието от дома ви - махнете ги веднага

21 февруари 2023, 16:42 часа

Доказано е, че някои предмети носят нещастие и гонят късмета. Трябва да сме много внимателни относно нещата, които държим в дома си. 

Тези предмети са носители на енергия, която не винаги е положителна и оказва влияние на ежедневието и живота ни като цяло.

Кои са тези елементи, които възпират щастието и късмета?

Най-голяма вреда нанасят старите обувки и дрехи, които отдавна не приличат на това, което са били в моментите на тяхното купуване.

Когато домът ви е превърнат в склад за стари дрехи и обувки, с които не се разделяте, само защото ви е жал да ги хвърлите, домът ви привлича негативна енергия и не е нужно да се учудвате, ако постоянно се карате с близките си без повод и не ви върви.

5 предмета, които ни пазят от недоброжелатели

Ето кои са и другите предмети, които гонят късмета и щастието от дома ви.

- Счупени битови предмети, спукани огледала. Старайте се да поддържате чистота в дома си. Тъмните сили обожават мръсотията.

- Подаръци, които не ви харесват, носят нещастие, тъй като са подарени с недобри чувства или със зловещи наричания.

- Картини с изображение на нещо дискомфортно за погледа, например озъбени лица или диви животни, влияят негативно психологически и нарушават душевния покой. 

- Предмети с негативно минало: например вещи, купени при различни неблагоприятни условия или пък напомнящи нещо тъжно, също пораждат негативно влияние.

- Снимките на хора, с които сте били приятели, но след това сте се скарали и не си говорите от години, също не е необходимо да стоят в дома ви, тъй като привличат негативна енергия.

- Антикварни вещи с неясен произход – понякога те могат да са  опасни, тъй като са способни да пренесат проклятието от предишния върху новия си собственик.

- Мебели с остри ъгли, режещи пространството – те преграждат пътя и нарушават правилното протичане на благоприятната енергия.

- Непотребните изпочупени статуетки, които събират прах, също трябва да бъдат изхвърлени, тъй като привличат лоша енергия.

- Живите увивни растения притежават свойството да привличат различни болести към стопаните на дома. Смята се, че лианите са причина за женската самота. 

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес