Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези числа в рождената дата определят паричния магнетизъм на човек

25 юли 2024, 18:44 часа

Нумерологията е наука, която изучава влиянието на числата върху живота и съдбата на човека. Само на пръв поглед може да изглежда, че идваме на този свят случайно. Но магията на числата се крие именно в това, че датата на вашето раждане съдържа важни улики за това как да изживеете правилно това въплъщение. Нумерологията е създадена именно, за да разкаже за тях.

Основните правила на поведение, които ще ни направят щастливи, могат да бъдат открити по числата. Също така е възможно да се дешифрират послания от ангели и улики от Вселената с помощта на нумерологията. Съгласете се, винаги е интересно да разберете защо гледате часовника и виждате постоянното 11:11, 03:03 или 15:51.

Всяко от простите числа от 1 до 9, които се появяват в рождените дати на хората, има специално значение. Някои от тях дават на човек способността да общува, други помагат да се намери мотивация за постигане на целите. Има числа, които могат бързо да определят желанията или да привлекат правилните и необходими хора в живота. А има и такива, които са отговорни за паричния магнетизъм.

Нумерология по датата на раждане: Бягайте от мъжете, родени на тези числа

Хората, запознати с нумерологията, отдавна са казали, че всяко число има своя собствена енергия и влияние върху човека. И ако вашата дата на раждане съдържа всички числа, които гарантират финансово благополучие, тогава бедността не ви заплашва. Защото магията на числата ще защитава своя собственик и винаги ще привлича възможности за печелене на пари. Какви числа в нумерологията са отговорни за привличането на пари?

·       Числото на изобилието е 8. Осем се смята за най-мощното и влиятелно число в нумерологията, отговорно за финансовото благополучие, бизнес успеха и кариерното израстване.

·       Числото на късмета е 3. Три се свързва с креативност, оптимизъм и способност за привличане на парични потоци.

·       Число на растеж е 5. Пет отговаря за развитието, разширяването на възможностите и увеличаването на доходите.

·       Числото на просперитета е 6. Шест символизира хармония, баланс и финансово благополучие.

·       Числото на успеха е 9. Девет представлява завършеност, мъдрост и духовно израстване, което може да допринесе за материално богатство.

Колкото повече от тези магически числа имате в датата си на раждане, толкова по-голяма е вероятността никога да не ви трябват пари. Те обаче не гарантират падащи от небето финанси, а само помощ в бизнеса. И това зависи от вас.

Освен тези основни числа, личните числа на човека, като числото на душата, числото на кармата и числото на съдбата, също са важни в нумерологията. Влияят и върху финансовата сфера на живота.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес