Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Страховете, с които трябва да се преборите според ЗОДИЯТА ви - част 2

08 март 2022, 23:15 часа

Везни

Везните са много непринуден знак, който процъфтява и се стреми към баланс. Всичко, което заплашва да изведе живота на Везни от ред, определено е причина за страх. Наистина, това, от което Везните се страхуват най-много, е самият страх. Везните се страхуват от тежки крайности, тъй като това е знак за дипломация и баланс. Всъщност никой друг знак не въплъщава точно баланса на Божественото мъжко и Божествено женско начало, както Везните! Ако Везните понякога се откажат от нуждата си да помирят всички енергии около себе си, те ще се справят по-добре в живота. Завъртането твърде далеч в една или друга посока често е само по себе си опит за обучение. Животът ще има своите възходи и падения; махалото винаги ще се люлее. Тъй като всичко непрекъснато се променя, Везните трябва да се примирят с факта, че не винаги ще бъдат в състояние на спокойствие и комфорт. Те обаче могат да предприемат действия, за да създадат стабилност в живота си.

Ето как зодиите се справят в рискови ситуации

Скорпион

Много хора се страхуват да покажат истинското си аз пред другите, но никой не е толкова много, колкото Скорпионът. Скорпионът се страхува да бъде напълно разкрит, тъй като във всеки Скорпион има известна тъмнина, която обзема дори тях. Скорпионът е най-тъмният знак на зодиака, защото те не се страхуват да изследват тъмните пещери на душата – тяхната или нечия друга. Докато Скорпионите имат широк емоционален диапазон, те не обичат да споделят дълбоките си мисли с другите от страх да не бъдат възприети като странни или депресиращи. Често Скорпионите вярват, че никой няма да ги разбере наистина, така че изключват хората. Но животът не е перфектен за никого. Скорпионът ще израсне изключително като личност, когато разбере, че може да се свърже с опита на другите.

Стрелец

Стрелецът мрази да бъде задушаван и контролиран. Като истински бунтар, Стрелецът не обича да следва правилата на други хора или да се чувства, че някой им пречи. Те се страхуват, че техните мечти и цели няма да се превърнат в реалност, защото някой или нещо им се противопоставя. Това е знак за пътуване и жажда за скитания, така че най-лошото нещо, което може да им се случи – от тяхната собствена гледна точка – би било загубата на свободата, която държат толкова много.

Козирог

Козирозите по същество са децата в училище, които се страхуват, че не са получили 6+ в час по математика. Преди всичко се страхуват да се чувстват малки и неуспешни. Ако не получат това повишение, за което са работили, може напълно да рухнат. Козирогът се страхува от липса на постижения или успех, тъй като житейската цел на Козирога често е свързана с професионалното им развитие. Козирозите не искат да бъдат просто още едно зъбно колело в машината; те искат да го управляват. Въпреки че страхът от неуспех може да мотивира Козирог, той също може да им попречи да направят необходимите движения, за да постигнат това, което искат.

Водолей

Водолеите не искат да бъдат просто поредната овца в стадото. Най-големият им страх в живота е да не бъдат революционери. Този знак иска да се откроява и да бъде известен със своята индивидуалност. Те искат да повдигнат вежди и искат да направят промени. Те се страхуват от идеята, че може да се окажат като всички останали и да не правят разлика. Този ​​страх се превръща в дар, когато Водолеите научават, че вече са различни. Те не трябва да работят върху това. Разликата им е естествено продължение и израз на тяхното лично творчество.

Това са най-добрите приятели сред зодиите, които трябва да имате!

Риби

Рибите са най-големият идеалист от всички зодии. За този знак самата реалност може да бъде нещо, от което да се страхуваме. Отговорностите в живота тежат тежко на Рибите. Страхуват се да бъдат потиснати идеите и креативността им. Най-вече Рибите се страхуват да не бъдат обичани или разбрани в свят, който често изглежда студен и пресметлив. Рибите са нещо като скитащия артист, който се страхува да не бъде потиснат. Те може да прекарват голяма част от времето си в избягване на хора, които не са като тях и които излъчват негативна енергия. Но ролята на Риби не е да се поддава на негативизма и страха; е да го преодолееш. Рибите ще бъдат тези, които ще озарят нечия визия за живота и ще направят света по-приятно място.

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес