Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стилистите съветват да държите 3-4 чифта обувки в офиса

19 септември 2023, 20:00 часа

Стилистите са на мнение, че в офиса трябва да държите 3-4 чифта обувки за различни поводи. Каква е причината, според тях?

За работа в офис един чифт обувки може да не е достатъчен. Ще бъде много по-надеждно да има поне три или четири варианта за различни ситуации. Това ще ви позволи да не развалите добрата си визия заради факта, че единственият чифт обувки, съхранявани на работа, не ви пасва на тоалета.

Когато идваме в офиса, най-често се преобуваме и тук нашата обмислена или спонтанно изградена визия се нарушава от обувките, които стоят в офиса ни. Защо? Защото в офиса обувките обикновено са малко -  обикновено един чифт.

Как да си изберете удобни обувки, които ще паснат на краката ви?

В най-добрия случай един чифт обувки може да покрие 50% от ситуациите, които възникват на работното място, смята събеседникът на агенцията. Очевидно за дълги срещи и интензивно тичане из различни офиси обувките трябва да са различни. Няма такъв чифт, който да е идеален за всяка ситуация.

Стилистите съветват дамите да си купят обувки на висок ток за офиса, които ще придадат на притежателката си кралска осанка. Вече можете да изберете опции според вашия вкус: черна, ярка лак, коприна или велур са подходящи. Лоферите са полезни и за ежедневно носене в офиса. Класическият модел е най-подходящ тук, но при избора на цветове и текстури експериментите ще бъдат полезни. А за ръководители на отдели или фирми токчетата са задължителни, придаващи строг вид. Изберете меки цветове, такива обувки са необходими, за да подчертаят авторитета.

Най-добрите модели обувки, които ще направят краката ви по-стройни

Когато избирате равни обувки или балерини, които да носите в офиса, трябва да се съсредоточите върху максималната гъвкавост на обувките, което ще им позволи да се комбинират с всяко работно облекло. Ползвайте и маратонки, ако дрескодът в офиса не го забранява - много по-лесно е да тичате с тях по стълбите и коридорите.

Лекарите споменават за лошите навици на офис служителите, които имат най-пагубно въздействие върху здравето. Според тях най-често срещаната грешка на служителите е постоянното бързане. Това е особено важно, когато става въпрос за храна.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес