Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шокиращите предсказания на Нострадамус: Какво очаква света през 2023 г.

26 декември 2022, 20:44 часа

Мислите на Нострадамус, написани преди няколко века, продължават да звучат все така яростно и силно. Дешифрирането и тълкуването на неговите предсказания през призмата на съвременните събития позволява на хората да погледнат в бъдещето.

Предсказанията на Нострадамус всъщност са своеобразен хороскоп в световен мащаб.

Новата 2023 година ще остане в паметта на човечеството с аномални социално-политически и климатични катаклизми.

Нострадамус вярвал, че катаклизмите тогава ще доведат до разкрития и началото на нова ера в живота на хората. Прорицателят го нарича свещен момент, благоприятен и в същото време опасен. Критичната 2023 година ще отбележи пречистването и духовното прераждане на човечеството.

Пророчица предсказва края на света и как точно ще се случи - ето подробности

Заплаха от космоса - 2023 г

Ясновидецът предупреждава за въздействието на космическите фактори върху Земята. В четиристишията той споменава падането на огън (може би астероид или метеорит), което ще наруши земния баланс, в резултат на което орбитата на Земята ще претърпи промяна.

Според предсказанията на Нострадамус светът през 2023 г. ще претърпи серия от природни бедствия: ще има трусове в океана, причинявайки гигантски цунами и земетресения. Нивото на световния океан ще започне да се покачва значително. Дешифрираните пророчества на Нострадамус също казват, че Англия и южното крайбрежие на Америка ще бъдат покрити от океански води. Питейната вода ще изчезне в много страни, ще се появи недостиг на храна.

Предсказания и вярвания за Бъдни вечер, които всеки трябва да знае!

„Четиридесет години няма да видите дъга

В продължение на 40 години тя ще бъде виждана всеки ден

Сухата земя ще стане още по-суха

И тогава ще има големи наводнения"

Световен глад и разселване

Поредица от военни сблъсъци, икономически хаос и тежка криза ще доведат до значителна миграция на населението. Хората ще напуснат домовете си и ще тръгнат да търсят спокойни, тихи места. Това обаче само ще увеличи недостига на храна и питейна вода в света. Нострадамус го описва така:

„Толкова високо ще се издигне бушел жито

Че човек ще изяде ближния си"

Предсказания за 2023 г., които няма да се сбъднат за някои зодиакални знаци

Икономическа криза 2023

Нострадамус директно посочи обезценяването на парите. Той пише, че през 2023 г. хората ще палят огньове с банкноти, защото вече няма да стават за нищо. Ще започнат масови безредици.

Светът напълно ще премине към онлайн разплащания, отказвайки плащанията в брой.

Изкуственият интелект ще поеме контрола

Пророчествата на Нострадамус съдържат предупреждения за съвременното общество през 2023 г., че един от създадените модели на изкуствен интелект ще придобие самосъзнание и ще поеме контрола над всички компютърни системи. Все още не е известно дали да изчакаме въстанието на машините. Но в свят, заплетен в интернет, такъв провал ще доведе до пълен колапс и разрушаване на обичайния начин на живот.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес