Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Предизвикателства за едни зодии и финансов успех за други носи ноември 2022 г.

28 октомври 2022, 22:33 часа

Ноември ще дойде с редица трудни предизвикателства. Всички зодии ще усетят влиянието на ретрограден Марс.

Реклама

Овен

Коридорът на затъмнението през октомври и ноември ще принуди Овните да обмислят наболели финансови въпроси. Сега те не трябва да взимат и дават заеми, тъй като има риск да не успеят да върнат средствата. Отношенията с партньорите ще играят голяма роля.

Телец

Телците ще претърпят голяма лична трансформация през ноември. Старите проблеми най-накрая ще изчезнат и Телецът ще може напълно да отдели внимание на близките си. Влиянието на ретроградния Марс все пак ще е отрицателно върху финансите.

Близнаци

За Близнаците ноември обещава постижения в професионалната сфера, както и творчество. Близнаците да се сбогуват с миналото, за да разгърнат максимално своите таланти и амбиции.

4 зодии, които могат да видят бъдещето в сънищата си

Рак

От 2 до 20 ноември Раците могат да бъдат завладени от униние, но не трябва прибързано да осъждате хората и да приемате лично критиката. Раците трябва да се откажат от негативизма и да се опитат да запълнят свободното си време с творчество и нови емоции.

Лъв

За Лъвовете ще има грандиозни промени както в кариерата, така и в личния живот. Въпроси за статус, недвижими имоти, бизнес и приятелства ще имат предимство.

Дева

Ноемврийските дъждове на Дева могат да преминат с четене на книги и усвояване на нови умения – това е най-доброто време за това. Девите ще проявят експертните си качества в професионална област и дори да закрилят някого.

Зодиите, които поемат рискове

Везни

За Везните октомври и ноември ще бъде добро време за подобряване на личния си живот. Въпреки това по-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с инвестиции и заемни средства.

Скорпион

За Скорпионите отношенията с партньора ще са основна тема през ноември. Вярно е, че Скорпионите не трябва да се се оставят на отрицателните мисли и емоции. Вероятността от кавга е много голяма, така че се концентрирайте върху доброто между вас.

Стрелец

От 13 до 29 ноември Стрелците ще могат да се проявят като експерт и ментор. Този период е най-подходящ за обучение, лекции, пътувания и подобряване на позицията в йерархията.

Зодиите, които мразят да са сами

Козирог

През ноември Козирозите ще се интересуват най-много от партньора и децата. Те ще искат да направят всичко, но е по-добре да изчакат малко със срещите. Този месец трябва да бъде посветен на вас и само на вас.

Водолей

В края на есента пред Водолеите ще отвори шанс за нови кариерни възможности. Тъй като понятията „дом“ и „работа“ са еквивалентни за тях, в един момент ще трябва да направят избор.

Риби

Ноемврийският студ ще срещне Рибите със семейни разногласия. Много бумащина ще се стовари върху тях, което ще предизвика напрежение и раздразнение.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес