Петте зодии, които винаги намират идеалните партньори

14657
Петте зодии, които винаги намират идеалните партньори
Снимка: iStock

Не на всички зодии им върви в любовта и някои са по-добри в преценката си относно избора на партньор. Тъй като обикновено тези хора имат сериозни принципи и изисквания, когато изберат половинката си, то значи е най-подходящият и правилен избор според тях. Останете до края, за да разберете дали вие сте от късметлиите, на които съдбата дава перфектния партньор:

Козирог

Представителите на този знак по природа са по-внимателни и изискват повече от партньорите си. Те подбират предпазливо хората, с които комуникират. Те преценяват перфектно на кого да се доверят и интуицията рядко ги подвежда. В човека отсреща те търсят добро чувство за хумор и подкрепа – също присъщи на Козирозите качества. За тях е важно да се забавляват с партньора си, но и да не се предават в по-тежки ситуации. Много рядко съжаляват за избора си.

Риби

Водните знаци също се славят с добър инстинкт и романтични нагласи. Те веднага усещат подходящия за тях човек. Знаят на кого да имат доверие и кой ще ги измами. Те мечтаят за преживявания като от романтичните филми и книги. Бленуват за нежност и мили жестове. За Рибите любовта е на първо място, така че ако изберат вас за техен партньор, не се притеснявайте, че може да бъдете излъгани – това няма да се случи.

Телец

Телците се стремят към най-доброто във всяко едно отношение. Обичат да си угаждат и няма да направят компромис и в любовта – искат най-доброто за себе си. Изискванията не са малко, но веднъж получите ли тяхното одобрение – всичко ще е перфектно. Доверяват се на първото си впечатление за даден човек и следват интуицията си. Преди да предприемат каквито и да е действия спрямо вас, Телците анализират частите от характера ви, които са видели и им са направили впечатление. Ако представител на този знак ви покани на среща, знайте, че сте направили добро впечатление и имате много добри качества, тъй като те не излизат с когото и да било.

Рак

Представителите на този знак по природа са семейни типове. Те искат сериозни отношения и от малки започват да мислят за съдаването на семейство и дом. За тях най-важни са качества като лоялност и привързаност и дори са склонни да пренебрегнат изцяло външния вид на човек, стига да споделят едни и същи възгледи за живота. Отбягват несериозните хора и тези, които постоянно купонясват. В партньора си те търсят също грижа, състрадателност и креативност. Рядко приключват връзките си с омраза и уважават бившите си.

Водолей

Водолеите са един от най-интелигентните знаци в зодиака. При тях романтиката е рядко срещана, но за сметка на това, когато се влюбят, е истински и силно. Не играят игрички и не се впускат в безмислени флиртове. Те също се доверяват на интуицията си и имат отлична преценка. Усещат интелигентността и креативността у другия и се нуждаят именно от такъв човек до себе си. Търсят някого, с когото да се впуснат в редица интересни преживявания, но в същото време е всичко да е забавление – да се подкрепят във всякакви ситуации.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо на кучетата не трябва да се дава шоколад?

22 храни, с високо съдържание на фибри, които трябва да добавите към вашето меню

5 ключови признака, по които да изберете истински рачешки пръчици

12-те най-добри храни с високо съдържание на омега-3 мастни киселини

Деликатно пране на дънки в пералната машина - какво трябва да знаете

Братът на Ружа Игнатова: Получавам нормална заплата и работя по 8 часа

6 лайфхака за бързо и продуктивно почистване с естествени съставки

Не правете това нещо до края на юни 2024 или ще привлечете лош късмет

Изненадващо: как номера на жилището може да повлияе на целия ви живот

Как се пише правилно: догадка или догатка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com