Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От какво се нуждае вашето вътрешно дете според зодията ви?

23 юли 2024, 09:33 часа

По-голямата част от живота ни в зряла възраст подсъзнателно се управлява от това как сме се чувствали като деца, какво сме видели и вкоренено като норма в живота ни. Често усещането за свръхпостижения в зряла възраст може да означава, че това е единственият начин, по който неусетно сме се научили да се чувстваме виждани и обичани, когато сме били млади. Незакотвена бунтарска жилка може да означава, че това, което е против зърното, е това, което ни е помогнало да привлечем вниманието към себе си като деца. Това казване на „да“ всеки път, когато искаме да кажем „не“, ще ни донесе брауни точки от възрастни и връстници. Въпреки че сложността на работата с вътрешното дете – въведена от Карл Юнг в неговия аналитичен подход към психотерапията – е сложна и многобройна, можете да станете най-добри приятели с нея, така че да ви помага да процъфтявате, вместо да ви кара да се чувствате като малко дете, което избухва в в средата на мол. Ето кратка информация за това какво вашето вътрешно дете може да търси от вас въз основа на вашата зодия.

Овен

Вашето вътрешно дете тайно жадува за връзка. Сред тези внезапни изблици, всичко, което иска, е подкрепа, за да осмисли нещата, особено когато вървят в посока, която изглежда противоречи на желанията му. За да облекчите болката, направете успокояващата музика част от рутината си, особено когато се чувствате изгубени, объркани или неразбрани. Направете го, преди езикът ви да се движи по начини, за които ще съжалявате по-късно.

Телец

Вашето вътрешно дете мрази да бъде припряно. Харесва му да прави нещата по определен начин с определено темпо - което се чувства спокойно, здраво и свързано с най-дълбоките ви желания. Когато почувствате, че времето ви изтича, дишайте и си напомнете, че забавянето е лекарството за ускоряването му.

Близнаци

Двойните личности, които живеят в главата ви, са реални и вашето вътрешно дете иска само да признаете и приемете това като негова истина. В стремежа си да засили това желание, то се опитва да контролира всичко около себе си, за да вярва, че всичко е наред. Вместо да се чувствате противоречиви и неуместни, представете си как би се почувствало, ако приемете нуждата да се оттеглите и нуждата да общувате като две части от една и съща монета. Спокоен, но толкова вълшебен.

Рак

Вашето вътрешно дете жадува за сигурност, като същевременно е творческа, свободолюбива душа по душа. Това, което ви се струва задушаващо, е, че повечето хора изглежда не разбират тази сложна, но важна част от вашата личност. Намерете начини да създадете този баланс за себе си, защото вие сте тук, за да покажете на всички как се прави. Спрете да чакате в алеите; вместо това говорете насърчителни думи на себе си.

Лъв

Вашето вътрешно дете е дива природа, която винаги търси нещо ново и макар това да се чувства изтощително за другите, точно това ви озарява. Свързването с природата и процъфтяването във вашите прекрасни творения са неща, които карат вашето вътрешно дете да свети.

Дева

Във вашия перфектен свят вие сте изключително гъвкави и това признание е това, което вътрешното ви дете жадува. Да имаш високи стандарти е страхотно, но опитвали ли сте да оцените тези неуспешни опити, които правите? Може просто да промени играта за вас, като ви накара да се почувствате като мечта, която вече живеете.

Везни

Често оставайки в опит да намерите баланс между всичко в живота си, това, което вашето вътрешно дете може всъщност да жадува, е свободата на творчеството, което включва красотата в несъвършенството и дисбаланса. Така че, докато сте заети да проявявате своя утопичен свят, позволете си да намирате творчески начини да живеете всеки момент.

Скорпион

Вашето желание да поправите всичко и всички е всъщност вашето вътрешно дете, което плаче да бъде държано, отглеждано и обичано. Виждате нещата ясно и единственото ви желание е да помогнете и на другите да го видят. Помнете, че не е нужно да сте мъченик, за да правите другите щастливи. Ти вече си достатъчен такъв, какъвто си.

Чия мъжка сила ще отслабне рано според зодията?

Стрелец

Желанието на вашето вътрешно дете е да можете да кажете „не“, когато наистина искате. Поемането на твърде много в чинията ви може просто да се е превърнало в защитен механизъм, който ви кара да се чувствате желани и забелязани. Намерете нови начини да раздухнете този огън и да гледате как вътрешното ви дете се грее в поле със слънчогледи.

Козирог

Вие търсите приемане и единственият начин, по който вътрешното ви дете може да се е научило да чувства това, е като ви притиска твърде силно, за да сте сигурни, че всички около вас са щастливи. Но какво ще стане, ако свалите тези щори и се огледате само за да разберете, че все пак сте само вие и няколко невероятни души на парти? Няма истинско състезание, в което участвате.

Хороскоп за утре, 23 юли: На влака на щастието се качват Овните, а свежи пари очакват Девите!

Водолей

Всичко, което тайно искате за Коледа, е другите да се чувстват благодарни за вашата гледна точка, търпение и проницателност, а вашето вътрешно дете прави всичко възможно, за да се случи това по всичките му странни начини. Опитвали ли сте да преговаряте и да му изразявате, че може би не сте за всеки и че е абсолютно нормално някой да ви подмине, без да забележи присъствието ви?

Риби

Вашето вътрешно дете иска да мечтае за нов свят, докато вашият възрастен Аз се опитва да обясни милиони възможни начини, по които този идеалистичен свят не може да бъде роден. Това, което възниква, е чувство на пустота, което ви кара да се борите за първия лъч надежда, който идва по пътя ви, само за да паднете отново. Интелигентно заобиколно решение за това би било да изберете това, което смятате за подходящо за вас, и да оставите шума да се плъзне.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес