Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Направете този малък ритуал на 20 юни и цяло лято ще живеете като в приказка

19 юни 2024, 14:24 часа

Всеки би искал да прекара страхотно лято. Оказва се, че има начин това да се постигне. Направете един малък и символичен ритуал на 20 юни и цялото лято ще бъде като в приказка! Всичко, което трябва да направите, е да се съсредоточите върху определен детайл.

Реклама

Ето какво трябва да направите на 20 юни, за да си подсигурите хубаво лято

Астрономическото лято започва на 20 юни. Този ден е крайната дата, до която можете да извършвате различни ритуали за късмет. И на него също е добра идея да направите нещо, което да ви осигури весело лято.

Още: Отваряне на всички пътища: древен ритуал, който ще промени живота ви завинаги

За да извършите този ритуал, имате нужда само от любимия си предмет, без който не можете. Това трябва да е нещо, което винаги имате със себе си, но не електроника като телефон.

Става въпрос за дреболия, например фиба, пръстен или гривна, която никога не сваляте. Едно нещо, с което не можете да се разделите. След това можете да продължите към следващата част.

Покажете въпросния предмет на слънце и ще привлечете късмет

Още: Бабешки трик за привличане на пари - Трябват ви само 2 съставки от кухнята

След като имате предмет, с който сте неразделни, можете да извършите ритуала. Сутринта на 20 юни (или още от предишната вечер) поставете това малко нещо на слънце. Трябва да е в досег със слънцето от ранна сутрин до залез слънце - което означава, че ще се наложи да го преместите в зависимост от страната, от която се намира огнената звезда.

Така предметът ще се зареди с магическа енергия. Добрата енергия ще премине към вас и ще започнете да привличате всичко най-добро в живота си. Магията на този ритуал ще продължи през цялото лято.

За да добавите сила към този метод и да привлечете конкретни предмети, можете да завържете предмета с подходяща панделка. Червеното работи за любов. Зеленото привлича пари. Бялото ще ви донесе добри хора около вас, а жълтото ще ви даде положително мислене. Следователно няма какво да чакате, струва си да предприемете действия.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес