Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрите месеци от годината за тези ЗОДИИ – част 1

24 февруари 2022, 12:50 часа

Вашите най-добри залози за новата година

Новата година винаги е праг на надеждата. Тази година особено много от нас са нетърпеливи да стартират нова глава и ние виждаме 2022 г. като възможност да започнем отначало. Бяхме изключително изпитани през 2020 г. и въпреки че това няма да изчезне за една нощ, има много причини да се чувстваме насърчени за това, което тази нова година ще донесе. Астрологията на 2022 г. предлага силен знак за иновации, групова работа и обновени възможности, въпреки че някои месеци ще предложат повече възможности да ви помогнат да постигнете целите си, отколкото други.

И така, какво точно става?

През декември 2020 г. Юпитер и Сатурн преминават в знака на Водолей, който управлява груповото творчество, свободата и демокрацията. Това е и един от големите хуманитарни знаци, който ни напомня, че всички сме заедно в това. Той също така предлага технологичен напредък и иновативно решаване на проблеми. Когато Юпитер и Сатурн работят заедно, ние растем експоненциално и едновременно създаваме нови структури, които да поддържат растежа. Може да има медицински или технологични пробиви, които по истински Водолеев начин могат да се разпространяват бързо и ефективно. Юпитер ще прекара по-голямата част от годината във Водолей (с няколко месеца в Риби в средата на годината), а Сатурн ще прекара повече от две години там. Да, Водолей, това е вашата година!

Плюс това, Уран продължава да преминава през знака Телец, внасяйки промяна и вълнение особено на земните знаци на зодиака – Телец, Дева и Козирог – въпреки че Скорпионът също ще получи добра доза от това преоткриване. Уран ни моли да сме готови да поканим промяна. Иска да погледнем на проблемите с нови очи. Разклащаме нещата, движим се, ние се променяме. Освобождаваме се.

Нека да разгледаме какво може да има тази година за всеки знак от зодиака. Ако познавате своя изгряващ знак, не забравяйте да прочетете и това. Този малък поглед към 2022 г. ще ви помогне да разберете кога звездите са на ваша страна – и кога нещата може да са малко по-предизвикателни. Макар че някои биха казали, че тези месеци са лоши, не забравяйте, че нищо не е предопределено. През тези месеци все още има възможности и как те се оказват наистина зависи от начина, по който избираме да използваме наличната енергия.

ЗОДИИ, не правете тези грешки във връзката си

Овен

Овен, един от най-големите ви приятели в зодиака е Водолей. И тази година Юпитер и Сатурн прекарват по-голямата част от времето си във Водолей, вдъхновявайки ви да се придвижите към новото. Ще почувствате призива да преоткривате и импровизирате, особено в професионалния си живот. Вие лекувате някои стари рани в личен и професионален план и се осмелявате да се засилите по нови начини. Но не бъдете твърде импулсивни или нетърпеливи – попитайте приятелите си за съвет, преди да скочите. Септември и октомври са особено добри за вашия романтичен живот, докато февруари и юли могат да осигурят тласък в кариерата. Изграждането на общност е ключово за вас тази година.

Щастливи месеци: февруари, април, юли и октомври

Предизвикателни месеци: май и юни

Телец (20 април – 20 май)

Ще продължите да разклащате нещата през 2022 г. С Уран във вашия знак, вие търсите свобода и дух на обновление. Въпреки че промяната не винаги е вашето нещо, вие се учите да прегръщате новото. Това може да бъде година на дълбок растеж във вашата кариера, особено през януари и май. Може да бъдете тествани и помолени да се засилите по нови начини. Вдъхнете авторитета си. Не се забивайте в старите модели. Между другото, ето най-голямата ви сила в кариерата, Телец. Романтично погледнете август и септември, когато Венера осветява арена на вашите взаимоотношения.

Щастливи месеци: януари, март, май и септември

Предизвикателни месеци: февруари и юли

Това ще ви направи по-добри партньори, ТЕЛЦИ

Близнаци (21 май – 20 юни)

Тази година ще бъде жизнена за вас, Близнаци! Юпитер и Сатурн прекарват по-голямата част от годината във Водолей, вашият колега въздушен знак, и те ще запалят и задълбочат желанието ви да общувате. Какво ти е дадено да кажеш? За какво искаш да бъдеш пратеник на този свят? Това е година, в която ще бъдете чути! В професионален план ще ви дадат скок през февруари и март. Романтично, тази година също може да бъде много интересна. Обърнете специално внимание на януари и октомври. Просто внимавайте да не разпръснете енергията си в личен или професионален план – съсредоточете се върху това, което искате, и го правете.

Щастливи месеци: февруари, април, юни и октомври

Предизвикателни месеци: март и септември

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес