Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наближава един от най-магичните дни в годината! Ето как да сбъднете съкровено желание

22 август 2024, 16:50 часа

Нумеролозите казват, че пред нас е неудържима вълна от мощна енергия, която може да ни помогне най-накрая да изживеем сбъдването на най-сладките си мечти. Как да постигнете това?

Вижте още: 5 златни урока от Петър Дънов: Никога не съжалявай за постъпките си

С наближаването на септември, който според астролозите ще бъде много щастлив, защото освен че винаги бележи ново начало, той ни носи и новолуние и интересни астрологични преходи и носи със себе си един много специален ден.

А именно тези, които вярват в нумерологията и силата на числата, посочват, че 9 септември, който носи в себе си редица от 9-9, е една от най-енергийните дати в годината.

А именно съдържа „ангелска комбинация от числа“ , затова се казва, че на този ден трябва да отворим широко очите си, за да не пропуснем ценни житейски възможности.

Силата на датата 09.09

Нумеролозите посочват, че числото 9 означава много положителна енергия и носи вълна от реализиран потенциал, креативност, полезни идеи и мъдрост. Той ни дава възможност най-накрая да се отпуснем и да „пуснем корени“, тоест да намерим основа и да стъпим здраво на земята след бурен период, но и да излезем от собствената си зона на комфорт и да погледнем света около нас с различни очи.

Това число се управлява от планетата Марс , която също дава черта на бунт, борба и готовност за действие, така че очаквайте, че ще бъдете стабилни, но също така е желателно да изскочите и най-накрая да направите нещо, което отдавна сте искали дълго време, без страх от възможни рискове.

Да речем, ако се съмнявате дали да поискате увеличение на заплатата или да признаете на някого как се чувствате, изчакайте до 9 септември, а това е страхотен ден за проявление, според вярващите в закона за привличането.

Как да се прояви 09.09?

Седнете на тихо и спокойно място , където се чувствате удобно.

Затворете очи и се отпуснете.

Съсредоточете се върху това, което наистина искате - но внимавайте: трябва да знаете точно какво ви е на сърцето и да сте честни със себе си, за да изпратите положителна енергия към Вселената, ако очаквате тя да се върне при вас.

Изразете своето желание или намерение възможно най-кратко, ясно и конкретно, например: „Искам по-висока заплата“, „Искам да намеря сродна душа“, „Искам да се помиря със стар приятел“ ...

Вкоренете желанието си: или го запишете, визуализирайте как го реализирате, или го повтаряйте като мантра по време на медитация...

Вижте още: Петър Дънов за любовницата: Когато я обикнеш, тя ще освободи мъжа ти

Проявяването е само половината от пътя, защото всичко в живота зависи от вашата готовност да предприемете действия. Отделете малко време и помислете какво можете да направите, за да сбъднете желанието си и как можете да насърчите Вселената да ви възнагради с положителна енергия и сбъдване на мечтите ви.

Бъдете благодарни.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес