Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъжете от тези 3 зодии могат да оплетат всяка жена

09 септември 2021, 18:00 часа

Любовта може да е невероятна проста. Хората обаче често я усложняват. Влюбването е мигновено, познаването на твоя човек – също. Понякога се случва, така че щом видим даден човек, знаем, че той е нашият. Някои хора определено знаят как да пленят женското сърце и по случайност или не, те най-често са представители на следващите три зодии. Те могат да откраднат женското сърце на секундата. Имат си тайни оръжия и невероятна харизма, които им помагат за това. Вижте кои са.

Лъв – той е очарователен, с чувство за хумор, обичащ лукса и блясъка. Вниманието е приковано към него, независимо къде отиде. Присъствието му се усеща отдалеч, а ако има дама, която е завоювала неговия интерес, той непременно ще ѝ го покаже. Той е като излязъл от приказка, около него всичко е динамично. Той е страстен във всичко, което прави. Може да говори на всякакви теми и да се впише във всяка компания. Няма жена, която да му устои, особено ако прекара известно време в компанията му. Обича да получава, но и да прави комплименти. С чар и харизма може да спечели всяко женско сърце. Отгоре на това е и кавалер, който се отнасят с уважение към жените.

Риби – той е романтик и мечтател, който пленява дамите със своята емоционалност и способност за изразяване. Благодарение на своята чувствителност Рибите са едни от най-желаните мъже в зодиака. Освен това са безкрайно романтични. С тях може да сътворите най-романтичните сцени от любовни филми, които сте гледали. Може да ви изненадат със закуска, с целувка под дъжда, с голям букет цветя и т.н. Мъжът от зодия риби е джентълмен, който знае как да накара своята дама да се почувства специална. Той може да внесе цвят и свежест в живота ви. С него приключенията и романтиката са ви гарантирани.

Овен – ако един Овен си е паднал по вас, със сигурност ще го разберете. Той просто ще дойде и ще си ви вземе. Овенът е изключително чаровен със своята импулсивност и не се страхува да действа, дори и да му откажат. Но това се случва много рядко. Готов е на всичко за своята любов. Той е като рицаря на белия кон, когото чакат всички момичета. Любовта с него е като приказка. Той може така да омайва, че е невъзможно да не го обикнете, ако не от пръв поглед, то след няколко срещи. Определено знае как да подхожда към една дама и как да заплени сърцето ѝ.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес