Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Моден хороскоп: Цветовете и стилът на облекло, които подхождат на всяка зодия

28 октомври 2022, 20:36 часа
Реклама

Разбирането на вашия личен стил или да го направите по-ефективен и хармоничен ще помогне на вашия зодиакален знак.

В допълнение към сезона и модните тенденции за сезона, когато избирате дрехи, трябва да обърнете внимание на хороскопа, тъй като всяка зодия има свои собствени материи и цветове.

Перфектен Овен

Според хороскопа визията им трябва да е минималистична и структурирана, с линия на раменете и подчертана талия. Предпочитат дрехи от кожа, но не опърпана, а гладка. Цвят - сив, стоманен, черен и поканени нюанси.

Творчески Телец

Той създава реалното от въображаемото. Това важи и за облеклото. Неговите творения са едновременно красиви и практични. Телецът предпочита смела комбинация от модели, микс от текстури и материи, необичайни декорации. Цвят - необикновени цветови схеми.

Какъв тип дрехи ви подхождат според зодията?

Приятелски Близнаци

Според хороскопа представителите на тази зодия вярват в приятелството и взаимопомощта. Открит и весел. Във визията най-важното са сдържаните форми, свободната кройка, удобното ежедневно облекло. Както и спортен стил. Тениски, дънки и гащеризони. Цвят - приглушени нюанси.

Нежен Рак

Прям, искрен, наивен и доверчив, тази зодия вярва в приказките и зарежда всички с оптимизма си. При дрехите се предпочитат компактните форми, миниатюризацията, сложните детайли, приказните щампи, както и дантела, волани. Цветовете според хороскопа са пастелни, нежни и чисти нюанси.

Властен лъв

Цени властта, престижа, статуса и богатството. Отговорен за действията на своите и неговите подопечни. Облеклото се нуждае от перфектно прилягане, ясни граници, скъпи бижута и луксозни текстури. Цвят - сочни дълбоки цветове и перлени нюанси.

Кои зодии се обличат най-стилно?

Спретната Дева

Според хороскопа родените под зодия Дева са щедри, внимателни и грижовни. Искат да осигурят стабилност и сигурност на своите близки. В дрехите основното е спретнатостта и точността, както и традиционализмът и фиксираните линии. Предпочита неконтрастиращ орнамент в клетка и меланж. Цвят - кафяви, бежови и тъмно зелени нюанси.

Деликатни Везни

Хороскопът казва, че зодия Везни е символ на изтънченост, такт и деликатност. Те знаят как да ценят красотата във всичките й проявления. В дрехите основното е изискания аромат. Прилепнали силуети, отворени рамене и гол гръб. Цвят като нежно легло, нюанси и ярки цветове.

Мистериозен Скорпион

Мистериозна, магическа, проницателна, психологическа. Интригант, който познава ахилесовите пети на хората. Основното във визията е сложната кройка, многословието, усещането за безплътност и темата за космоса. Цвят - наситено синьо и лилаво и провокативно червено.

Зодиите, които трябва да носят ярки дрехи, за да привлекат късмета

Свободен Стрелец

Ентусиаст и оптимист. Търсенето на истината е основният смисъл на живота му. Основното нещо във визията са свободните форми, асиметрията и наслояването, както и изобилието от джобове. Цвят - естествен, изгорени нюанси. Стилът сафари е най-добрият вариант.

Лаконичен Козирог

Строгост, невъзмутимост, консерватизъм, аскетизъм са негови характерни черти. В дрехите основното нещо са лаконичните и удължени форми. Цветовете са бежово, сиво, черно и бяло.

Хаотичен Водолей

Революционер, необикновен, със сдържано свободолюбие - така го характеризира хороскопът. За него е важно другите да оценят неговата особеност и индивидуалност. Основното нещо във визията са хаотично асиметричните форми, както и аксесоарите: кръстове и вериги. Цвят - тъмни нюанси и контраст.

Привлекателни Риби

Чувствени и любящи натури. Този знак на Зодиака възприема всичко чрез чувствата, излъчва привличане. Във визията залага на цепки и деколтета. Цвят - нежни и пастелни нюанси.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес