Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са слабите места на зодиите - разберете ги!

16 ноември 2022, 21:15 часа

Всички сме чували за слабите страни на различните зодии. Но някои от тях не се обсъждат, макар да са доста очевидни. Те често се пренебрегват.

Овен

Главният недостатък на Овните е, че са прекалено импулсивни. Но нетърпението и прибързаността не са единствените им пороци. Известно е, че характерът им е доста избухлив. В крайна сметка съжаляват за изпуснати лоши думи. Въобще, добре е Овните да имат боксова круша у дома си и да я използват, когато усетят, че ще си изпуснат нервите.

Телец

Най-често срещаният порок, свързан с Телците, е прекомерното угаждане на други хора. Но въпреки това, именно те са една от най-негъвкавите зодии. Правят промени само в краен случай. Лошото е, че ако направят неудачна промяна, не желаят да се коригират.

Разкриха най-големите НЕДОСТАТЪЦИ на всяка зодия

Близнаци

Близнакът обича да говори, да се учи и да слуша, но му липсва концентрация. Умът му винаги е в движение и в резултат не може да се съсредоточи – освен ако става дума за нещо, което много го интересува. Но кажете ли на Близнак важно нещо, недейте да разчитате, че ще го запомни.

Рак

Раците са известни като прекалено емоционални. Но също така са изключително властни и контролиращи. Това само кара другите да се дистанцират от тях, защото всеки човек се нуждае от своето уединение и независимост.

Лъв

Лъвовете правят всичко, за да бъдат в центъра на вниманието. Но те не са най-добрите в определянето на важните приоритети. Може да имат остра нужда да закарат колата си за смяна на маслото - но първо ще отидат в козметичния салон, защото това е по-важно за тях. Винаги на първо място слагат желанията си.

Това са най-големите недостатъци на всяка ЗОДИЯ

Дева

Девите са аналитични перфекционисти до самозабравяне. И затова трудно се отпускат. В случай, че нещо не е доведено до съвършенство, те ще се вманиачат, защото е задължително да бъде перфектно. Това ги стресира и не умеят да си починат. Постоянно са в напрежение. Сами съзнават, че се нуждаят от релаксация – но просто не знаят как да направят това.

Везни

Везните не са привърженици на конфликтите. Но имат сериозен проблем с мотивацията. Предпочитат да гледат любим филм и да ядат пуканки по пижама, вместо да решат задача или да приключат проект. Постоянно оставят важни неща за последния момент.

Скорпион

Да бъдат резервирани е нормалното състояние на Скорпионите. Потайният им характер ги кара да прикриват негативните си чувства - докато някаква причина не ги накара да избухнат като вулкан. Тогава нещата стават опасни, защото излизат от контрол.

Предимства и недостатъци в любовта с всяка зодия

Стрелец

Стрелците никога не спазват правилата и не се обвързват. Те обаче са и твърде откровени. Често говорят неща, за които по-късно съжаляват. Да бъдеш откровен не означава, че трябва да си груб или безчувствен.

Козирог

Козирозите не само, че не изпитват нужда да се забавляват - но също и не умеят да изразяват съпричастност. Това не значи, че не съчувстват. Просто не умеят да споделят емоциите си. Козирозите обаче и не са така студени, както изглеждат. Но деловите им маниери ги карат да изглеждат такива.

Водолей

Водолеите не са общителни освен за неща, които наистина си заслужават разговора. Те не обсъждат времето, нито кой ресторант в района е най-добър или най-лош. Дребнавите разговори не са им присъщи. На всичко отгоре не се притесняват твърде много от своята затвореност, дори и да съзнават, че са такива.

Риби

За Рибите е известно, че не живеят в реалността. Те не умеят да поставят граници при нужда. Така допускат в живота си хора, които не са с най-добри намерения. Също така се притесняват да кажат „не“, когато трябва. Това е големият проблем на Рибите.

Любомир Атанасов
Любомир Атанасов Отговорен редактор
Новините днес