Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-гадните черти на всяка зодия

19 февруари 2022, 11:05 часа

Всеки един човек си има добра или лоша черта. Много често характерът се обуславя от зодията и затова ще посочим накратко лошите черти на всяка една зодия.

Овен: Шокиращо агресивни

Трябва да се научат да контролират гнева си. Колкото повече сдържат яростта си, толкова по-неконтролируемо ще изригне и то в повечето случаи напълно неочаквано и незаслужено за другата страна.

Телец: Безгранично чувство за притежание

Те искат да задържат всичко, дори онова, което не е тяхно. Това може да бъде много зловещо. Затова ако някой нещо ви откаже – просто се откажете и вие, а не ставайте обсебени.

Близнаци: Много говорят

Те на практика просто не могат да замълчат. Също така, компетентни са по всеки въпрос и не можете да спорите с тях. Най-добре е просто да ги изслушате, за да свърши агонията по-бързо.

Рак: Прекалено грижовни

Да, те обичат да се грижат за другите, но това може да се превърне в мания. Постоянната им мания за грижа и да помагат, могат да станат дори досадни. Ако пък им го кажете, те се разстройват още повече.

Лъв: Нарцистични чудовища

Да, те са мили и грижовни, но само ако са под светлината на прожекторите. Отнемете ли вниманието от тях, можете да бъдете сигурни, че те ще направят всичко възможно, за да си го върнат. Това може да бъде наистина ужасно за останалите и да ги отблъсне от лъвовете.

Дева: Контролиращи

Да, грижовни са, но прекалената загриженост води до контрол и желание да дават постоянно посока на живота на останалите. Това, което те наричат посвещаване на връзката, всъщност е желанието им за контрол.

Везни: Взривоопасни

Те да мили и добри, но потискат чувствата си. Това може да бъде наистина опасно за околните.

Скорпион: Конфликтни

Да, вие обичате да сте чаровни, но също така сте и конфликтни личности. Вашата страст има две лица и това може да бъде опасно за партньорите ви. Просто не можете да живеете без конфликти.

Стрелец: Студенокръвни

Ако по някакъв начин нараните тази зодия, то не очаквайте да се вдига скандал или пък да има обиди. Не, нищо подобно! Стрелците просто прекъсват контакт с вас и стават изключително студени.

Козирог: Не обичат да са сами

Да, козирозите обичат да бъдат заобиколени от хора, които ги ценят и уважават. Лесно обаче обръщат и другата страна, но като цяло те са за тълпи от хора.

Водолей: Използвачи

Те са харизматични и използват това свое качество до край. Те не се притесняват да лъжат и мажат, само и само да получат своето си. Да, те са пълни егоисти на моменти и това може да бъде много дразнещо.

Риби: Самосъжаление

Да, вие сте най-трудолюбиви и искате да бъдете винаги в услуга на другите. Това от своя страна обаче се превръща в натякване на другите, което е вид самосъжаление. Рибите просто искат да бъдат съжалявани и да ви се вменява вина за всичко.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес