Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кога е Черен петък 2022?

26 октомври 2022, 15:22 часа

Онлайн пазаруването на парфюми и козметика вече е модерно, практично, неустоимо изживяване и най-вече изгодно! Но знаете ли кога е най-изгодно да се впуснете в луди шопинг приключения и да попаднете на наистина супер изгодни оферти – разбира се това е Черен петък, който за съжаление е само един ден в годината. Тази година най-голямото шопинг събитие ще се състои на 25.11.2022г., но много магазини започват кампанията още от 15.11.

Този ден не е случайно избран, защото остава един месец до Коледа. Това е една чудесна възможност да закупите коледни подаръци на вашите близки и то изключително изгодно, защото сте ги закупили с огромна отстъпка по време на шопинг кампания черен петък 2022 и не чакате последния момент, когато щандовете са полупразни.

Можете да започнете с избора си още сега, за да може в този толкова дългоочакван ден да сте готови с избора си и само да добавите продуктите в кошницата и да финализирате поръчката.

Внимавайте с изписването на телефона и адреса. Предстои най-натовареният месец в годината и една малка грешка може да доведе до забавяне на пратката. Разбира се, че ще бъде доставена преди Коледа, но цялото това забавяне може да ви коства излишни нерви и притеснения.

Един приятелски съвет от нас: Добавете желаните парфюми и козметика в кошницата преди Деня на Черен петък. На 25.11 сутринта само можете да натиснете бутона "Завършете поръчката“ и по този начин си закупувате желания продукт, преди количествата от него да бъдат изчерпани.

Какви са нашите предимства?

Parfimo.bg е представител на голяма чешка парфюмерийна компания за България. Ежедневно поддържаме на склад впечатляващи оферти от 1 000 000 налични продукта от над 400 различни марки. При нас можете да откриете най-новите ароматни предложения един месец след пускането им на световните пазари.

Публикуваме и специална категория с идеи за коледни подаръци. В тази селекция бестселър са подаръчните комплекти с парфюми и козметика. Производителите правят различни конфигурации с продукти и изборът е огромен. Тук е важно да отбележим, че се предлагат в красиви опаковки и на супер изгодни цени.

Знаем, че предстоят най-хубавите празници в годината. Всеки от нас тръпне в очакване и се вълнува, ние също се вълнуваме не по-малко от вас. Ето защо наистина искаме да ви предложим най-изгодните в оферти в Деня на Черен петък 2022. Така, че направете своя най-добър избор, за да направите Коледата още по-прекрасна.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес