Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за седмицата 3 - 9 януари

03 януари 2022, 00:05 часа
Реклама

Ето какво вещаят картите Таро за първата седмица на 2022 година.

Понеделник - Тройка жезли

Тази карта има две значения. Тя е символ на дългия и труден път, който минава през множество препятствия, но води до върха. Арканата символизира и широкия поглед върху света, който отваря нови хоризонти пред нас. Тя вещае активен ден и щедра награда, ако успеете да преодолеете всички трудности и духовни бариери.

Вторник - Кралица пентакли

Картата е особено интересна, най-вече от гледна точка на духовния компонент на живота. Тя символизира стремежа към идеала и битката за собствената независимост.

Във вторник можете да предприемете реални стъпки, за да се сдобиете с мечтаната свобода – особено по отношение на вземането на решения. 

Сряда - Обесеният

Картата символизира множеството ограничения и забрани. Тя вещае забавяне в постигането на целите заради неочаквани събития или грешки, допуснати от вас самите.

Четвъртък - Кулата

Кулата предупреждава за предстоящи опасности, които могат да засегнат различни области от живота ви. Възможни са неочаквани събития, които може напълно да ви извадят от сторя. Но изходът от събитията ще ви донесе много положителни емоции към края на деня.

Петък - Двойка мечове

Тази карта символизира началото на период на страст и емоционални изблици. Вероятно в живота ви ще се появи нова любов.

Освободете се от всичко негативно в душата ви. Само така ще може да се насладите на даровете на съдбата. 

Събота - Слънцето

Тази карта вещае награда и увереност в бъдещето. Тя се свързва със сбъдването на желанията и реализацията на планираното. Най-вероятно ще получите добри новини.

Неделя - Осмица жезли

Тази карта символизира промените към по-добро. Проблем, който не е бил разрешен в миналото, вече може да бъде разрешен бързо и лесно. Пред вас ще се появят нови перспективи, може би ще получите интересни предложения. Помислете внимателно над тях и не бързайте да отказвате.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес