Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за днес, 20 ноември

20 ноември 2020, 00:15 часа

Денят на 20 ноември ще премине под влиянието на Таро картите „Двата меча“ и „Седемте пръчки“. Подобна комбинация означава, че здравият разум ще ни бъде по-полезен от всякога.

Ще са ни необходими усилия, за да съберем и да подредим мислите си, да оценим разумно какво се случва. И понякога това не е никак лесно!

"Двата меча" играят ролята на „охладител“ в ситуация, която изглежда като същински пожар. Влиянието на тази карта се изразява най-вече в призив да се осъзнаем.

4-ТЕ ЗОДИИ С НАЙ-ТРУДНИ ВРЪЗКИ

Най-правилното нещо, което можем да направим във всяка предстояща конфликтна ситуация, е да се опитаме да "охладим" ума си и по този начин да избегнем сериозен конфликт.

Двойката мечове се тълкува и като необходимост от правилен избор, именно в полза на здравия разум.

"Седемте пръчки" са повод да помислим дали всичко в около нас е в ред. Тази Таро карта предупреждава и напомня, но същевременно и дава шанс да коригираме ситуацията, посочвайки ни определени грешки.

Конкретно в деня на 20 ноември картата "Седемте пръчки" ще ни посочи необходимостта да разгледаме ситуация, която е възникнала, като помощ на вселената, но не и като тест на съдбата.

Агресията и всякакви агресивни прояви днес със сигурност няма да доведат до нищо добро, а само ще усложнят обстоятелствата. Ще се чувстваме сякаш целият свят е срещу нас.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес