Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво ви очаква тази седмица в ЛЮБОВТА според зодията

09 февруари 2015, 09:42 часа

Връзките са сложно нещо и понякога имаме нужда да знаем какво ще се случи, за да сме подготвени. Седмицата за едни зодии ще е като от филм, а други ще трябва да се справят с някои проблеми. Ето какво ви очаква:

Овен - Трудности в началото на седмицата ще преобърнат връзката ви изцяло. Не се отчайвайте, към края на седмицата нещата ще се наредят.

Телец - Очаква ви изненада, за която винаги сте мечтали. Ще ви подскажем: стягайте багажа, защото любимият човек е подготвил невероятно пътуване за вас.

Близнаци - Любовта никога не е била по-близо. Отворете сетивата си за нея и я пуснете в сърцето си. Няма да съжалявате.

Рак - Не бъдете егоисти и прощавайте повече. Грешките, които партньорът ви допуска са неволни и вие трябва да му помогнете, а не да го съдите строго.

Лъв - Любовта за вас е като необятен океан. Накъдето и да погледнете, навсякъде сте заобиколени от нея. Радвайте й се, това е щастието.

Дева - Ще се случи нещо приказно в най-неочаквания момент. Бъдете готови за приятна изненада, която може да преобърне живота ви.

Везни - Отчаянието ви не привлича хората около вас. Отърсете се малко от старите преживявания и вдигнете високо глава. Никога не знаете кой ще се влюби в очите ви.

Скорпион - Краят на седмицата ще бъде запомнящ се. Романтично приключение, което ще завърши вълшебно.

Стрелец - Не се напрягайте и се отърсете от съмненията си. Никога не водят до нищо добро, особено когато се неоснователни. Обичани сте! Това е важното, всичко останало е само в ума ви.

Козирог - Потърсете начин да решите малките проблеми, докато още не са прераснали в по-големи. Стъпка от ваша страна ще разведри обстановката.

Водолей - Бъдете смели и експериментирайте. Малко свежи идеи ще раздвижат взаимоотношенията с любимия човек.

Риби - Очаква ви седмица като на филм. Бъдете готови за изненади, излизания и куп други романтични преживявания.

Славея Йорданова
Славея Йорданова Отговорен редактор
Новините днес