Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво чувства един мъж към вас, когато ви целува на тези места?

10 юни 2024, 21:29 часа
Реклама

Като цяло, изборът къде да се целунете е много индивидуален процес, който зависи от уникалните предпочитания и емоционално състояние на всеки човек. Психолозите обаче подозират, че мъжете целуват жените и любовниците си по врата, раменете или бузите с причина.

Какво означава целувка по бузата?

Целувката по бузата е жест на поздрав, приятелство или уважение, който обикновено се изразява чрез нежно докосване на устните ви по бузата на друг човек. Един мъж може да те целуне по бузата, ако не те вижда като нищо повече от приятелка.

Ако обаче сте женени или се срещате, тогава психолозите свързват целувката по бузата с топли мъжки чувства. Той иска да защити жената, смята я за мила и привлекателна.

Френска целувка, целувка за поздрав или довиждане: Днес отбелязваме Международния й ден!

Мъжът често ви целува по врата

В определени ситуации целуването на врата може да бъде форма на флирт или романтична привързаност. Така партньорът намеква, че би искал интимност с жената. Има обаче и друго значение.

Ако половинката ви обича да целува врата ви, това може да е неговият начин да изрази нежност, грижа и обич.

Мъжът обича да ви целува по челото

Смята се, че децата се целуват по челото. В романтичните отношения обаче този жест носи специално значение. Мъжът може да целуне жената по челото в знак на нежност и радост. Този жест символизира дълбока емоционална връзка, грижа и нежност.

Разбери каква е връзката ти според начина, по който се целувате

Какви намерения има един мъж, ако те целуне за кратко по устните?

Много интересно е, че кратките целувки по устните имат няколко значения. Важно е да обърнете внимание на какъв етап е връзката ви. Ако току-що сте започнали романтика и вашият мъж ви целуне за кратко с устни и веднага се отдръпва или превключва вниманието си към нещо друго, това може да показва неговата нерешителност, скромност и смущение.

Но ако сте женени от дълго време или имате силна романтична връзка, която продължава години, късите целувки по устните говорят за нежността и предаността на мъжа.

Мъжът е спрял да ви целува

Може би емоционалната интимност между вас се е променила и партньорът ви е спрял да показва нежността си чрез целувки. Също така, това е ярък маркер, намекващ за проблеми в отношенията, криза. В такива моменти, ако не е имало целувки от дълго време, трябва да говорите директно с мъжа и да разберете причините за това поведение. Възможно е чувствата на половинката ви да не са охладнели, а партньорът ви просто да изпитва стрес, умора или други проблеми в момента, които могат да повлияят на желанието му да се целуне.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес