Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви са Стрелците според кръвната си група?

27 юни 2021, 20:00 часа

Хората Стрелец от кръвна група "А" изглеждат тихи, но не харесват депресираната и скучна работа. Те биха искали да бъдат свободни - да излизат и да се придвижват, вместо да стоят в офиса по цял ден или да носят твърде много стрес, като по този начин не са подходящи за развиване на работа. Работи като касиери, търговци, шофьори, преводачи и други подобни са подходящи за тях.

Хората Стрелци от кръвна група "В" са много енергични, интересни и общителни. С отличната способност за независимо разширяване те не харесват сериозната работна среда с твърде много ограничения. За тях работните места, които имат известна степен на свобода, обогатяват знанията си и се нуждаят от повече командировки, са им любими. Например, те ще се радват да работят като моден дизайнер, журналист, екипаж, екскурзовод, капитан на самолет, шофьор на автобус и стюардеса и никога няма да се уморят от командировката. Ако Стрелец от кръвна група "В" трябва да стои по цял ден в офиса, ще полудеят. Въпреки че, са екстровертни, те не са подходящи за стресова работа като маркетинг, който изисква търпение.

Хората от Стрелец от кръвна група "0", са с широк кръг от интереси, често се затрудняват да се установят в желаната от младостта посока. Комуникацията и ефективността са техните силни страни. Те никога не правят небрежно нещата и могат да общуват добре както с началник, така и с подчинен. Подобно на Везните от кръвна група "0", те отговарят на връзките с обществеността, продажбите, асистентите и професиите. Освен това им се предлага да преодолеят недостатъците да бъдат нетърпеливи и да се страхуват да издържат на трудности.

Хората от Стрелец от кръвна група "АВ" се отличават с противоречив темперамент: рационалната и спокойна страна на кръвна група "АВ" е в конфликт с импулсивната и страстна страна на Стрелец. Внимателната и усъвършенствана страна на кръвна група "АВ" може да компенсира невниманието на Стрелец, докато страстта и увереността на Стрелеца могат да компенсират подозрението и лошия афинитет на кръвна група "АВ" за постигане на един вид баланс. Общата черта на Стрелец и кръвна група "AB" се крие в отличната философия и възгледи за живота. В резултат на това Стрелецът от кръвна група "АВ" може да бъде добър философ, възпитател, писател или коментатор или да практикува философските идеи в живота, за да постигне нещо в много области.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес