Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви са Скорпионите спрямо кръвната си група?

09 юли 2021, 16:55 часа

Нека видим какви са представителите на зодия Скорпион според това каква кръвна група са: 

Хората Скорпион от кръвна група "А", са с остро възприятие и силна прозорливост. Te биха обмислили внимателно всичко и биха си поставили големи цели, но са лоши в себеизразяването. Като цяло те са по-малко привличащи вниманието сред тълпата и са подходящи за планиране зад кулисите, а не за работа, която е твърде екстровертна и променлива.

Хората Скорпиони от кръвна група "В" имат страхотна интуиция. Ако жизнеността и афинитетът на кръвна група "В" могат да се съчетаят със спокойствието и тънкостта на Скорпиона, те не биха изглеждали толкова студени и могат лесно да постигнат целите си. За Скорпионите от тази кръвна група има твърде много подходящи професии, които да се изброят. Тяхната слабост се състои в това, че те са склонни да бъдат импулсивни емоционално, но през повечето време могат да се сдържат правилно.

Хората Скорпион от кръвна група "0" се отличават със страхотна проницателност и интуиция, както и добро управление и изпълнение на целите си. Те са смели и внимателни и могат да започнат собствен бизнес, след като натрупат определен опит. Младите Скорпиони от кръвна група "0" работят много усърдно и биха се радвали на всяка една възможност; те не са толкова придирчиви и могат да се адаптират бързо към всяка индустрия. 

Хората Скорпион от кръвна група "АВ" имат силно чувство за отговорност. Постоянството на Скорпиона може да компенсира липсата на консистенция на хората от кръвна група "АВ". След като Скорпионите от кръвна група "AB" намерят своята посока в кариерата, те ще станат работохолици, копнеещи за абсолютната водеща позиция в тази област, и ще им е по-лесно да станат лидери в индустрията. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес