Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хороскоп за февруари 2022 г.: Какво очаква водните знаци на зодиака?

03 февруари 2022, 20:15 часа
Реклама

Време е да разберете!

Зимата за вас не е лесна. Какво е подготвил февруари за Риби, Скорпиони и Раци? Картите Таро знаят отговора!

Рак (Десетка мечове, Кралица жезли, Четворка монети)

Статуквото трябва да приключи! Това се доказва от режещата Десетка мечове и скучната Четворка монети. Някак сте заседнали в рутина и е време да излезете от нея. Най-добрият начин е да бъдете директни и откровени и да прекъснете връзките си с всичко, което ви задържа или отклонява. Не се колебайте, просто прекъснете връзката. Махнете се от нея.

Време е да помислите за любимия човек. Кралица жезли ви моли да се защитите, както бихте защитили любимия си човек (и няма нищо, което не бихте направили за тези, които обичате). Извършете действията така, както бихте посъветвали някой, на когото държите. Защитете психическото си благополучие и почувствайте пълно освобождаване и облекчение.

Скорпион (Луна, Глупакът, Тройка жезли)

Мигай и пропускай! Ще има възможност за вас този месец, но не щракайте с пръсти! Тройка жезли ви моли да сте нащрек за всичко, което изглежда интересно. Не се колебайте, задайте въпрос, покажете себе си и своята сила.

Луната и Глупакът показват, че февруари има нещо съвсем ново за вас. Не идва от приятели или роднини. Това е нещо свежо, вдъхновяващо, обнадеждаващо и може би дори малко несериозно. Може би някакво решение или действие, което другите може да не одобрят (на кого му пука, не на вас, това е сигурно). Търсете нови хора, посещавайте събития, приемайте покани, които изглеждат интригуващи. Доверете се на интуицията си! След това влезте и разберете дали това е, от което се нуждаете.

Риби (Върховният жрец, Глупакът, Рицар мечове)

Активирайте нова мисия в живота си. Това е нещо искрено и положително, което отговаря на това, в което наистина вярвате, искате да подкрепите и отстоявате. Върховният жрец ви моли да „изберете страна“ и да обедините усилията си с група хора, които вършат добри дела.

Глупакът показва, че това ще бъде началото на нова глава в живота ви, благодарение на която, правейки добро, и вие ще се чувствате добре! Рицар мечове показва, че тук може да се наложи да продължите малко напред, да се запознаете с нови хора и да се изпитате, като направите нещо ново и различно... но това е добре за вас. Малко предизвикателство ще подправи това начинание.

Източник: Cosmopolitan USA

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес