Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хората от тези зодии са най-големите лицемери

15 октомври 2021, 08:20 часа

Някои хора се опитват да контролират емоциите си, за да не навредят на себе си или на околните. Голяма част от тях се справят отлично с тази задача. Но има хора, които не успяват. Въпреки злия си характер, те се представят за ангели, защото са лицемери по природа. Ето под кои зодии се раждат тези личности.

Овен

Абсолютно всичко дразни хората от този знак. Овенът може да приеме буквално всяка дума за обида. И в резултат на това да излее агресията си върху околните.

Но след като емоциите се успокоят, той няма да се извини и ще продължи да се държи, сякаш нищо не се е случило. Овните винаги намират оправдание. Те знаят как да се оправдаят дори за това, че злословят по чужд адрес.

Близнаци

Представители на този знак не реагират директно на атаките на събеседника си. Но разчитайки на интуицията си, те могат да му причинят непоносима болка, като същевременно с това по нищо не издават намеренията си.

Козирог

Интелигентно изглеждащите Козирози няма да размахват юмруци. Те разчитат на манипулации, за да победят врага. Същевременно демонстрират топло отношение към него. Никой дори не би могъл да предположи, че Козирозите играят двойна игра.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес