Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Годишен хороскоп 2016: Дева

30 декември 2015, 11:26 часа

Началото на 2016 година ще бъде отбелязано със сериозна придобивка за представителите на знака Дева. Всъщност „печалбата“ ще се състои в завръщането на нещо ценно в живота ви, за което сте загубили надежда, че ще се появи отново. Това е истински подарък от Съдбата и от ваша страна ще се изискат усилия, за да го запазите този път. Промяната не е желателна, тя е необходима, но вие сте способни на нея, така че – действайте!

Вихърът в личния ви живот ще е на преден план през първите три месеца от годината. Ако имате доверителни отношения с началника ви споделете му необходимостта да въведете ред в тази сфера.

От април обаче ще трябва да влезете в работен ритъм и да запретнете ръкави. Никой няма да ви чака повече дори за миг. Извиненията и оправданията може да запазите за себе си, а най-добре да ги забравите изобщо.

Балансирането между личния живот и работата няма да е най-лесното за вас. Затова ще се наложи да бъдете дипломат. Ще са ви нужни психически и физически сили, затова използвайте слънчевата светлина и даровете на природата на май, за да поддържате тялото и духа си във форма. Здравословният начин ще е основата на успеха ви.

Юни ще изиска от вас разчистване на сметките. Бъдете честни. Всичко, което сте взели трябва да бъде върнато по един или друг начин. Шмекеруването не е позволено и ще бъде усещано още в зародиш от отсрещната страна. Пък и кой иска да живее в лъжа? Месецът не е подходящ за смяна на работното място.

След „прочистването“ през юни юли ще ви донесе заслужено удовлетворение и награда. Това е време за възраждане и възход. Оптимистичният поглед върху нещата ще ви гарантира успех. Не се страхувайте да допуснете новото в живота ви.

Август е вашето време за почивка от онези неща, които сте изпълнявали всекидневно в дните до сега. Не бива обаче да мързелувате относно това, което роди въображението ви. Сега е моментът да опитате всичко ново, което ви е хрумнало. Напълно възможно е да откриете ново призвание за себе си.

Септември и октомври ще са месеци на активна дейност. Очакват ви промени, които ще изискат доста от способностите и силите ви. Пълното отдаване ще гарантира това нещата да се обърнат във ваша полза. Никой не обещава, че ще е лесно, но накрая ще е сладко.

Ако имате нужда от отговори и решения, които не може да намерите сами се обърнете за помощ към семейството ви. Ноември е месец за взаимност и вслушване в гласа на човека до вас. Тази своеобразна почивка ще ви даде сили да прекарате декември в преследване на успеха в работата. Празниците ще са гарантирани от гледна точка на финансова обезпеченост, настроение, взаимност и любов!

През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:

5-26 януари

28 април – 22 май

30 август- 22 септември

19 декември – 8 януари 2017 година.

Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.

Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Вижте годишния хороскоп за Овен

Вижте годишния хороскоп за Телец

Вижте годишния хороскоп за Рак

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Лъв

Вижте годишния хороскоп за Дева

Вижте годишния хороскоп за Везни

Вижте годишния хороскоп за Скорпион

Вижте годишния хороскоп за Стрелец

Вижте годишния хороскоп за Козирог

Вижте годишния хороскоп за Водолей

Вижте годишния хороскоп за Риби


 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес