Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генетична особеност превръща обикновено момиче в кукла Барби

29 юли 2015, 14:30 часа

Всички сме виждали снимки на момичета, които отслабват драстично, подлагат се на пластични операции и си слагат доста силикон в бюста, за да заприличат на кукли. Мода, която олицетворява силния стремеж към перфектни тела и образите на кукли, с които всички малки момиченца израстват.

Случаят на Амбър Гузман обаче няма нищо общо с изкривеното разбиране за красота, което много момичета имат. Амбър е родена с мускулна дистрофия, което означава, че мускулите й отслабват с времето, а тялото и изглежда много слабо и фино.

Заради заболяването си Амбър трябва да бъде носена навсякъде, точно като истинска кукла. Красивото момиче разказва историята си и е щастлива от факта, че хората около нея я оприличават на Барби, защото това е нейното спасение и онова гъделичкащо самочувствие, от което всяко момиче има нужда.

Амбър има хиляди фенове в социалната мрежа и много хора се възхищават на позитивното й излъчване и необикновената визия. Милите хора са подкрепата, от което всяко момиче на нейното място би имало нужда да получи.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес