Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето така зодиакалните знаци се справят с раздялата в офиса

24 юни 2022, 22:00 часа

Служебните романи са често срещани и 80% от хората имат минала или настояща връзка със свои колеги. Въпреки това, когато една връзка в офиса приключи, нещата могат да станат много грозни, неудобни и болезнени. За да се противопоставим на тези проблеми, ето няколко съвета за управление на раздялата в офиса от експерт по астрология и нумерология.

Основни моменти, които трябва да имате предвид

● Дръжте личната драма извън професионалния си живот.

Проведете разговор с бившия си, за да поддържате нещата достойни след раздялата. Уважавайте бившия си като всеки от другите си колеги и поддържайте взаимодействията на работното място кратки и официални.

● Избягвайте да изразявате чувствата си пред колегите си.

Избягвайте лошите думи към колегите си за бившия си. Независимо от това, че се чувствате онеправдани, никога не е добра идея да сте част от офис клюки.

● Направете работата си първата си любов.

Бъдете погълнати от работата и правете истински почивки, за да се подмладите за постигане на нови етапи. Изкачете се до целите си и нека заплатите ви дават криле.

5 знака, които издават, че връзката ви се е изчерпала

1. Овен

Приемането е ключът. Огненият знак трябва да приеме, че връзката е приключила и да се подготви за възстановяването.

2. Телец

Заменете любимите си дейности с бившия си с нещо по-удивително. Освен това се започнете да ходите на фитнес, за да раздвижите тялото си.

3. Близнаци

Излейте чувствата си в дневник или пред близък приятел. Позволете си да пролеете малко сълзи и да изразите скръбта си преди да продължите напред.

4. Рак

Премахнете всичко, което напомня за бившия ви от бюрото в офиса. Започнете своето лечебно пътешествие с терапевтични сесии и прекарване на качествено време с приятели.

5. Лъв

Изкуството е вашият спасител. Намерете отдушник чрез изкуството, за да изразите себе си. Избягвайте да участвате в офис клюки за бившия ви и новите му срещи.

6. Дева

Отделете време да се примирите с обречената си служебна романтика. След като сте готови, дайте си свободата да намерите любовта отново.

Как да се справим с мъката от любовна раздяла?

7. Везни

Не бързайте с нови връзки, за да преодолеете болката от скорошната. Вместо това обичайте себе си малко повече и инвестирайте в дейности за самоусъвършенстване.

8. Скорпион

Прехвърлете страстта си към постигане на нови етапи и продуктивност на работа. Опитайте отдавна забравените си хобита.

9. Стрелец

Разгледайте ново място, като отидете на групово пътуване. Възвърнете стабилността си чрез медитация и йога.

10. Козирог

Приемете, че служебният роман е приключил. Настоявайте да замените историята с нови преживявания. Потърсете подкрепа от семейството и приятелите си.

11. Водолей

Йога ще ви помогне да се освободите от негативните емоции и да приемете настоящето с достойнство.

12. Риби

Разчитайте на близките си за подкрепа и грижа в този момент. Засадете стайни растения на бюрото си в офиса и у дома.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес