Датата на раждане разкрива твоята дарба – провери коя е тя

93544
Датата на раждане разкрива твоята дарба – провери коя е тя
Снимка: DmSha / Pixabay

Дори и да сте скептично настроени към магическите и вълшебните вярвания, вашата датата на раждане не е случайна и ви носи определена дарба.

Ако не подозирате за нея, след като тук ви разкрием каква е, лесно може да я култивирате и да засилите ефекта й. Нека видим как определяме цифрата и каква дарба ще се падне на всеки от нас:

Най-напред трябва да сведем датата си на раждане до едноцифрено число. Това ще получим като сумираме цифрите от датата, месеца и годината ни. Например 3 май 1980 г. – 3+5+1+9+8+0 = 27 = 2+7 = 9. И получавате като крайна цифра 9, а след малко ще ви разкрием каква дарба се крие под това число. Нека започнем поред:

1 – Магьосникът

Единицата е число на Сътворението и тези, родени под знака на това число, имат силна воля, благодарение на която могат да постигнат всичко, което си наумят.

2 – Емпат

Емпатите са надарени с усета за всякаква енергия покрай тях. Те могат да индикират страданието в човека отсреща и да му помогнат за справянето с болката. Тази им способност също така им позволяват да се справят със собствените си емоционални състояния по-лесно.

3 – Тройната луна

Цифрата 3 е символизира трите фази на луната. Всички под този символ трябва да внимават с желанията, защото голяма част от тях се сбъдват наистина. Така че – внимавайте какво си пожелавате.

4 – Щитът

Четворката свързваме с 4-те елемента на Земята: вода, въздух, огън и земя. Вие сте в хармония и с четирите, притежавате остър ум и съумявате да запазите енергията си, като черпите вдъхновение от всичко покрай вас. Стихиите ви предпазват от негативизма.

5 – Спиритуалистът

Числото 5 пък е символ на духовността. Вие сте склонни към притежание на свръхсили и лесно достигате до божествените знаци. Подходящо поприще е спиритуалист, тъй като лесно може да се свързвате с отвъдния свят.

6 – Слънчевият чирак

Шестицата свързваме със Слънцето и позитивната енергия. Дарбата ви идва от енергията на Слънцето и ви зарежда положително. Внимавайте обаче в какво я съсредоточавате.

7 – Лунният чирак

Седмицата пък е символ на Луната. Получавате магически способности, благодарение на лунната енергия. Ако са ви интересни окултните практики, вие инстинктивно ще знаете как да действате. Имате силно изострена интуиция и повечето ви сънища са пророчески. Записвайте ги и ги тълкувайте – могат да са ви от голяма полза.

8 – Вещицата

Осмицата е може би най-магичното число. То олицетворява 8-те съботи на вещиците и 8-те ъгъла на света. Вие имате невероятна магическа сила, която само трябва да отключите и да съсредоточите в правилното отбелязване на съботите.

9 – Шаманът

Поредицата ни завършва с деветката, която символизира всичко изброено до момента. При нея всичко свършва и започва отначало. Родените под този символ могат да виждат всяка ситуация по друг начин, да усещат присъствието на духове и призрази и дори да преминават и да се връщат от други реалности. Същински шамани.

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вечерен виц: Пациент към доктора

Много силна молитва за благодат и здраве на семейството

10 ясни знака, че сте в токсични отношения

5 ясни сигнала, които Вселената изпраща, когато пред вас идват предизвикателства

Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 1 - 7 юли 2024

Виц на деня: Докторе

Виц за добро утро: Лекар към пациентка

Писмо от съдбата до теб...

Стихотворение на деня, 30 юни, от Петя Дубарова

Любовен съвет за всяка зодия за 30 юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com