Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Датата на раждане разкрива магическата ви сила

15 септември 2021, 09:16 часа

Няма такова нещо като случайност. Всичко се случва с цел. Що се отнася до алхимията, окултизма и нумерологията, датата ви на раждане не е случайна. Тя всъщност може да разкрие вашия магически дар, за който дори не подозирате, че може да притежавате.

Няма значение дали вярвате в магия. Вашият магически подарък съществува, независимо дали го осъзнавате, или не. Ако обаче го откриете, тогава имате повече шансове да го „култивирате“ и да станете господар на силата му.

За да научите необичайния си дар от съдбата, съберете цифрите на вашата дата, месец и година на раждане, докато не получите едноцифрено число. Например, ако сте родени на 1 септември 1975 година, едноцифрената сума ще бъде 5. (1 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 = 5)

1. Магьосникът

Първото число е това на Сътворението. Смята се, че тези, които са родени под неговото влияние, имат силата да отстояват волята си. А тя е много силна. Не трябва обаче да се опитвате да манипулирате и контролирате хората около вас.

Вашата магическа сила: Действие и смелост

ЗОДИИТЕ, НА КОИТО ИМ Е ТРУДНО ДА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ

2. Емпатът

Вие сте много чувствителни към енергиите около вас. По този начин чувствате и усещате какво правят или мислят другите и сте наистина състрадателни. Вашият магически дар е в сърцето ви и третото ви око, постоянно усещате енергийните течения около вас. Трябва да ги използвате, за да облекчите болката на другите, но и бързо да възстановите енергията си, като например влезете в контакт с природата.

Вашата магическа сила: Интуиция

3. Тройната луна

Това число олицетворява трите фази на Луната. Ето защо вещиците вярват, че сте „инструмент“ на „тройния Бог и/или тройната богиня“. Следователно във вас се крият силите на сътворението и разрушението. Старото правило „внимавай какво си пожелаваш“ се отнася за вас, тъй като вашият магически дар е, че вашите мисли и желания могат бързо да станат реалност.

Вашата магическа сила: Създаване и унищожаване

4. Елементалистът

Числото 4 корелира с 4 -те елемента на Земята: Огън, Вода, Въздух и Земя. Вашата същност е в баланс с четирите елемента и затова сте много рационални със силен ум. Тъй като непрекъснато черпите енергия от Елементите, е много трудно някой да навлезе в енергийното ви поле. Тъй като Огън, Вода, Въздух и Земя създават магическо силово поле, вие отклонявате негативността.

Вашата магическа сила: Елементарна магия

ОСТАНАЛИТЕ ЧИСЛА ВИЖТЕ ТУК

Мария Василева
Мария Василева Отговорен редактор
Новините днес